Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2012 09:36

Яна Рудьковська відправиться народжувати до Санкт-Петербурга

Яна Рудьковська відправиться народжувати до Санкт-Петербурга
Хлопчика назвуть Сашком Фото: ИТАР-ТАСС

Продюсер Яна Рудковська та її чоловік, фігурист Євгеній Плющенко знаходяться в нетерплячому очікуванні своєї першої спільної дитини. Вони вже придумали ім'я для малюка і запланували місце пологів.

Після того, як Яна Рудьковська нарешті вирішила зізнатися, що вагітна, продюсер вже не ховається від репортерів і з задоволенням розповідає в різних інтерв'ю про майбутню дитину. Відзначимо, що малюк довгоочікуваний, тому що Яна та Євген не раз зізнавалися, що дуже хочуть спільну дитину. Зараз же Плющенко, який рідко говорить про своє особисте життя, заявив, що вони з Яною вже придумали ім'я для їхнього майбутнього сина.

"Маленький Плющенок! Назвемо його Сашком!" - зізнався Євген Плющенко. Рудьковська ж розповіла, що планує народжувати не за кордоном, що нині неймовірно модно серед знаменитостей, а в Санкт-Петербурзі. "Зараз спостерігаюсь у пітерських лікарів, тому не виключаю, що пологи пройдуть в північній столиці. Ми вже затіяли ремонт у нашій пітерській квартирі. Але заздалегідь нічого не будемо купувати для малюка. Ось коли народиться син, тоді наш тато з величезним списком піде штурмувати дитячі магазини", - повідомила продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Рудьковська народить хлопчика

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Яна Рудьковська чекає на хлопчика. Для самого продюсера це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенка - друга дитина (і теж хлопчик). Про те, що Яна та Євген чекають на сина, знали тільки найближчі. Повідомляється, що довгоочікуваний малюк повинен з'явитися на світ, за прогнозами лікарів, у новорічні свята. Це символічно, тому що день народження самої Яни Рудьковської припадає на 2 січня. Цей же день є днем народження матері Яни.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська відправиться народжувати до Санкт-Петербурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути