пʼятниця, 08 червня 2012 09:36

У вагітної Яни Рудьковської хочуть відняти сина

У вагітної Яни Рудьковської хочуть відняти сина
Біологічна мати Андрія хоче повернути дитину собі Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий продюсер Яна Рудьковська намагається захиститися від нападок справжньої матері свого старшого прийомного сина. Жінка намагається повернути дитину через роки після того, як відмовилася від нього.

Не встигла Яна Рудьковська як слід порадіти довгоочікуваному спокою від довгих судових розбірок з колишнім чоловіком Віктором Батуріним і тому, що змогла-таки повернути двох своїх синів-погодків Андрія і Миколая, як на неї звалилася нова напасть.

Поки Батурин сидить у слідчому ізоляторі за підозрою в шахрайстві, у Яни Рудьковської знову з'явилися проблеми, які їй доведеться вирішувати через суд. Несподівано з'явилася справжня мати 11-річного Андрія Юлія Салтовець. "Я - справжня мама Андрійка, старшого сина Батуріна. Хочу його повернути і виховувати! Віддайте мені сина!" - заявила Юлія.

Як з'ясувалося, 12 років тому Юлія Салтовець вийшла заміж за Віктора Батурина. Проте їхній шлюб не протривав і року: Салтовець вирішила розлучитися буквально напередодні пологів. Примітно, що Юля відмовилася від дитини в пологовому будинку і сина забрав Батурін. Потім вже він зустрів Яну Рудьковську і вони одружилися. Ось так і вийшло, що Рудьковська стала прийомною матір'ю Андрія.

Тепер же Юлія Салтовець бажає повернути дитину. Сама Рудьковська вважає, що вся справа виключно у фінансовій зацікавленості справжньої матері хлопчика. "Яка любов? Вона подзвонила, сказала, що залишилася без грошей, а у Андрійка вони є, і не завадило б хлопчикові поділитися з рідною сім'єю. Суму назвала захмарну - 50 мільйонів. Я перестала з нею спілкуватися, і всі справи", - розповіла Рудьковська. Вона пояснила, що незважаючи на те, що не народжувала Андрія, все одно любить його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Діми Білана знаходиться на третьому місяці вагітності

"Хіба для мене є різниця між ним і його братом Миколою? А потім хлопці ж погодки, виросли разом, про що тут можна говорити? Про яку розлуку? Уж швидше мені доведеться подбати про дочку Салтовець Поліну, ніж її матері про моїх синів", - заявила Рудьковська. За словами її адвоката Тетяни Акімцевої, вони діють тільки в рамках правового поля, в суворій співпраці з органами опіки та піклування та рекомендаціями вчителів, медиків і психологів.

Тим часом підтвердилася радісна новина про вагітність Яни Рудьковської. Продюсер дійсно чекає на дитину від чоловіка, фігуриста Євгена Плющенка. Адвокат знаменитості повідомила: "Ми всі страшно раді за них. Тепер сім'я стане повною у всіх сенсах цього слова. Хлопчаки дуже хочуть маленьку сестричку, а чоловік Яни Женя Плющенко - адже він просто обожнює хлопчаків, а вони його. Не варто, напевно, і говорити, як він буде радий появі на світ спільної дитини".

Зараз ви читаєте новину «У вагітної Яни Рудьковської хочуть відняти сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути