вівторок, 05 червня 2012 16:03

Яна Рудьковська заперечує свою вагітність

Яна Рудьковська заперечує свою вагітність
Продюсер мріє про четверту дитину Фото: starslife.ru

Продюсер Діми Білана Яна Рудьковська заперечує чутки про свою вагітність.

"Я нікому не давала жодних коментарів. Більш того, Євген (Плющенко - чоловік Яни Рудьковської, - ред.) теж не давав жодних коментарів", - розповіла Рудьковська Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Новиною про цікавий стан продюсера поділився Андрій Малахов. Телеведучий в своєму мікроблозі написав: "Яна Рудьковська на дев'ятому тижні вагітності".

"Це ж сказав Андрій Малахов. Якщо тільки я від Малахова вагітна і від нього чекаю якогось поповнення. Я з Андрієм регулярно говорю на цю тему. Але він ніяк не коментує свій вчинок", - підкреслила продюсер.

На припущення ведучої про те, що можливо Малахов таким чином вирішив збільшити популярність Рудьковської, продюсер сказала: "У нас все добре з популярністю. Ми до цього не прагнемо. У мене чоловік не піаром завойовує, а своїми досягненнями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Діми Білана знаходиться на третьому місяці вагітності

Між тим, Рудковська зазначила, що мріє про четверту дитину.

"Обов'язково. Будемо працювати. Але поки немає. Ну що я можу зробити? Якщо поки немає, то що, мені сказати, що є? Поки немає", - ще раз підкреслила продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська заперечує свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути