четвер, 09 серпня 2012 09:31

Яна Рудьковська народить хлопчика

Яна Рудьковська народить хлопчика
Дитина з'явиться в новорічні свята Фото: twitter.com

Відомий продюсер і бізнесвумен Яна Рудьковська дізналася стать дитини. Вона чекає на хлопчика, який, за розрахунками лікарів, повинен з'явитися на світ в новорічні свята.

Яна Рудьковська вже давно зізналася в тому, що чекає на поповнення в сімействі і з задоволенням відвідує різні світські заходи в сукнях, вільних в районі талії. Сама зазвичай суворий продюсер буквально світиться щастям, адже ця дитина для Яни та її чоловіка, фігуриста Євгена Плющенка, довгоочікувана. У багатьох інтерв'ю подружжя говорило про те, що дуже хочуть дитинку, причому навіть не проти близнюків.

Зараз стало відомо, що Яна Рудковська чекає на хлопчика. Для самого продюсера це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенко - друга дитина (і теж хлопчик). Як передають "7 дней", про те, що Яна та Євген чекають на сина, знали тільки найближчі. Повідомляється, що довгоочікуваний малюк повинен з'явитися на світ, за прогнозами лікарів, у новорічні свята. Це символічно, тому що день народження самої Яни Рудьковської припадає на 2 січня. Крім того, цей же день так само є днем народження матері Яни.

Нагадаємо, новина про цікавий стан продюсера і бізнесвумен Яни Рудьковської з'явилася ще в кінці травня. Однак сама знаменитість уникала коментарів на цю тему. "Я не хочу говорити про своє особисте життя. Моє життя і так занадто багато обговорювали в минулому, тепер я хочу спокою", - жорстко заявила Яна в одному з інтерв'ю.

Проте несподівано чутки підтвердилися завдяки балакучості популярного телеведучого Андрія Малахова. У своєму мікроблозі він написав: "Яна Рудьковська на дев'ятому тижні вагітності". Миттєво відреагували не тільки читачі Малахова, а й шанувальники Яни, тут же почавши на всі лади вітати Рудьковську і Плющенка з майбутнім поповненням в сімействі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Яна Рудьковська показала себе в купальнику

У результаті Яна Рудковська вирішила в усьому зізнатися. Адвокат знаменитості повідомила: "Ми всі страшно раді за них. Тепер сім'я стане повною у всіх сенсах цього слова. Хлопчаки дуже хочуть маленьку сестричку, а чоловік Яни Женя Плющенко - адже він просто обожнює хлопчаків, а вони - його. Не варто, напевно, і говорити, як він буде радий появі на світ спільної дитини".

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська народить хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути