середа, 24 жовтня 2012 16:37

Яна Рудьковська важко переносить останній місяць вагітності

Яна Рудьковська важко переносить останній місяць вагітності
Продюсеру важко навіть пересуватися Фото: РИА Новости

Продюсер Яна Рудьковська знаходиться на восьмому місяці вагітності. Вона зізналася, що їй важко дається очікування дитини. Продюсер навіть відмовляється від роботи, тому що не може багато рухатися.

Нещодавно вона адресувала своїм численним друзям і шанувальникам такий запис у мікроблозі: "Пішов восьмий місяць вагітності, стає важкувато, відмовляюся вже від інтерв'ю, а всі дзвонять і чого тільки не пропонують, навіть зарядку провести для вагітних!"

А між тим справи не залишають Рудьковську. Яна буквально розривається між своїм чоловіком, фігуристом Євгенієм Плющенко і підопічним, популярним виконавцем Дімою Біланом. Справа в тому, що на початку листопада в один і той же день Рудьковській необхідно перебувати відразу на двох заходах і, більш того, у двох різних містах. Справа в тому, що Плющенко і Білан номіновані на престижні нагороди і Яна просто не може пропустити настільки важливі події в житті своїх чоловіків. Ось і доводиться їй вибирати між Давосом, де буде знаходитися Євген, і Мюнхеном, в якому влаштується Діма. Про свою проблему Яна також встигла поскаржитися в своєму мікроблозі.

Відзначимо, що після того як Рудьковська вийшла заміж за Плющенка, який молодший дружини-продюсера на вісім років, їх тільки і питали про дитину. У шоу-бізнесі багато хто сумнівався, що Яна зважиться народити в 37 років. Тому зараз, коли пологи вже близько, Рудьковська не приховує радості й гордості за свій стан.

Але продюсер Діми Білана зізнається, що вона і лікарі бояться передчасних пологів. "Мої лікарі переживають, що я можу народити просто на роботі. Умовляють мене таки прилягти в лікарню", - повідомила в одному з нещодавніх інтерв'ю Рудьковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської

Нагадаємо, для Рудьковської це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенка - друга дитина (і теж хлопчик). Про те, що Яна та Євген чекають на сина, знали тільки найближчі. Повідомляється, що довгоочікуваний малюк повинен з'явитися на світ, за прогнозами лікарів, у новорічні свята. Це символічно, тому що день народження самої Яни Рудковської припадає на 2 січня. Цей же день є днем народження матері Яни.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська важко переносить останній місяць вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути