Ексклюзиви
вівторок, 01 липня 2008 07:35

Яна Рудковська на людях побилася з колишнім чоловіком (ФОТО)

Скандал між колишнім подружжям, мільярдером Віктором Батуріним і продюсером Білана Яною Рудковською, продовжує набирати обертів.

В суботу, на день народження їхнього сина Колі, Яна вперше за три місяці побачила рідних дітей. Помітивши, що рідна мама тримає дитину за руку, екс-чоловік розізлився і почав лаятися. У відповідь Рудковська не витримала - нагородила Віктора Миколайовича щедрим ляпасом. Все відбулося на очах у дітей.

Святковий день змусив Яну перенервувати так, як вона давно не нервувала за останні роки. День народження улюбленого сина Колі обернувся і для неї, і для дитини нервовим зривом: зустріч з хлопчиком, яку Рудковська чекала так довго, була схожою на погане кіно. Сумне, з несамовитим фіналом.

25 червня Яна отримала телеграму (саме такий спосіб зв"язку вибрав мільярдер для спілкування з колишньою дружиною). У ній було чорним по білому написане запрошення на день народження Колі: "Уважаемая Яна Александровна приглашаем вас 28 июня 2008 года вместе с нами, отпраздновать день рождения нашего сына Коли дома в кругу семьи. Будет бабушка Тамара Алексеевна, сестра Таня с семьей, ожидается крестная мать Батурина Е Н с супругом и близкие друзья семьи, в любое удобное для вас время. Батурин В Н"(орфографія і пунктуація збережені).

Зустріч з дітьми стала б для Рудковської справжньою казкою, якби все пішло за тим сценарієм, який був описаний в телеграмі. На жаль, насправді все виглядало інакше. Вранці Яна приїхала до будинку Батуріна, але, пред"явивши охороні документ на підтвердження того, що її чекають, мама іменинника отримала відмову.

- Вони виїхали, - відповідала незворушно охорона.

- Я приїхала побачити свого сина, якого я не бачила три місяці, і ви мене не пускаєте, - насилу стримуючи емоції, говорила Яна.

У цей момент з будинку виходили няні Яниних дітей: втім, вже через хвилину вони сховалися в чорному "мерседесі" Батуріна.

Те, що відбувалося далі, нагадувало якусь жорстоку комп"ютерну гру. Яна намагалася знайти своїх рідних дітей в мегаполісі - зв"язок з представниками Віктора Миколайовича тримали по телефону. Екс-чоловік поставив одну умову: при зустрічі з дітьми не повинні бути присутніми ні мама, ні батько Яни. На корабель, де проходило святкування, Рудковська могла прийти одна.

Фінал дитячого свята вжахнув свідків.

Помітивши, що Яна як і раніше тримає хлопчика за руку, Батурін несподівано розізлився, ніби це чинить синові якусь шкоду або заборонено законом!

Перепалка між колишнім подружжям відбулася прямо на очах маленьких дітей! Коли Яна всоте спробувала достукатися до Батуріна і пояснити, що їй просто необхідно бачитися з малюками, нічого, окрім образ, у відповідь вона не почула. Але коли той пустив в хід образи на адресу батьків Яни, вона дала колишньому чоловікові ляпаса. У очах малюка-іменинника був відчай - здається, він і його братик дорослішають дуже рано.  Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудковська на людях побилася з колишнім чоловіком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути