вівторок, 26 грудня 2017 11:31

Alyosha презентувала новий альбом про кохання

Alyosha презентувала новий альбом про кохання
Alyosha представила новий альбом Фото: Прес-служба

25 грудня відбувся реліз альбому співачки Alyosha, над яким артистка в команді з музичним продюсером Вадимом Лисицею працювала протягом двох років. Платівка "Маленький секрет" отримала назву завдяки однойменному синглу, який Alyosha презентувала в 2015 році на останньому місяці вагітності. Таким чином співачка алегорично порівняла плід свого натхнення з народженням нового життя.

В "Маленькому секреті" Alyosha об'єднала 18 треків лейтмотивом яких є монументальна сила любові. Серед уже добре відомих пісень в платівку увійшло п'ять нових, раніше невиданих треків, ремікси, а також спеціальна версія пісні "Калина", яку артистка представила на церемонії нагородження M1 Music Awards. Нагадаємо, саме з хітом "Калина" співачка перемогла на премії від телеканалу "М1", отримала нагороду "Музична платформа" і номінована на отримання премії YUNA.

Кожну композицію в альбом Alyosha підбирала ретельно:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Alyosha оголосила конкурс серед шанувальників

"Для мене важлива кожна пісня. Моя музика завжди йде від серця. Тільки за такої умови створюються справжні пісні, які люди відчувають і розуміють", - поділилася співачка.

;

Зараз ви читаєте новину «Alyosha презентувала новий альбом про кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути