вівторок, 31 липня 2012 10:33

Алла Пугачова дозволила Крістіні Орбакайте знятися в еротичному кліпі

Алла Пугачова дозволила Крістіні Орбакайте знятися в еротичному кліпі
Відеоробота була знята ще в 2008 році Фото: ИТАР-ТАСС

У відомої російської виконавиці Крістіни Орбакайте знайшовся кліп дуже еротичного змісту. Кажуть, що артистка в ньому знялася з дозволу своєї матері, примадонни російської естради Алли Пугачової.

Днями Інтернет буквально потрясла новина, що Крістіна Орбакайте, не встигнувши повернутися в Росію з сонячного Майамі, презентувала нове відео на свою пісню. Кліп примітний своєю еротичною складовою, де за сюжетом виконавиця по одному скидає з себе одяг і цілується з якимсь гарячим чоловіком. А вже тілесного кольору боді Крістіни Орбакайте, яке демонструє всі вигини витонченої фігури артистки, і зовсім не залишили нікого байдужими. Але найцікавіше - що Крістіна, як слухняна дочка, запитала поради у своєї матері Алли Пугачової, і та дала свій дозвіл на зйомку.

Однак нове відео Орбакайте насправді добре забутий кліп співачки на її композицію, що вийшла аж в 2008 році. Кліп зняла режисер Ірина Миронова, яка визнала, що Орбакайте дуже сексуальна жінка і приховувати це від громадськості - справжній злочин. Сама популярна співачка не могла залишити без уваги новину, котра блукала просторами Інтернету.

У своєму мікроблозі Крістіна Орбакайте обурилася: "Що за сміх вигадали журналісти, нібито, у мене новий еротичний кліп!! Та ще з дозволу мами, ахаха! Ви маєте глузд? Пісня "Сонце" і відео на нього 2008 року випуску!!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Орбакайте провела фотосесію з новонародженою донькою

Нагадаємо, наприкінці червня Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим, дітьми, сином Дені та донькою Клавдією, прилетіли в Москву з Америки, де виконавиця провела останні місяці своєї вагітності. Відома співачка народила третю дитину 30 березня. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Першими зустрічати дружню сім'ю прибули примадонна російської сцени Алла Пугачова і її молодий чоловік Максим Галкін.

/media/video/448311/1_448311.flv

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова дозволила Крістіні Орбакайте знятися в еротичному кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути