четвер, 05 квітня 2012 18:00

Чоловік Крістіни Орбакайте перерізав пуповину при пологах

Чоловік Крістіни Орбакайте перерізав пуповину при пологах
Співачка розповіла, чому обрала для дочки ім'я Клавдія Фото: orbakaite.ru

Популярна виконавиця і новоспечена матуся Крістіна Орбакайте дала інтерв'ю, в якому розповіла про пологи, доньку та чому вибрала для неї таке ім'я.

Нагадаємо, дочка Примадонни російської естради Алли Пугачової народила дівчинку 30 березня в Маямі. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Однак новоспечена матуся Крістіна Орбакайте вже заявила про те, що не збирається довго сидіти в декреті: уже влітку артистка повернеться до Росії і приступить до гастрольного туру.

Зараз же Крістіна зайнята тільки донькою Клавдією. Артистка розповіла, що, за новою модою, її чоловік Михайло Земцов був присутній при пологах. "Навіть пуповину перерізав! Народження дитини - справжнє випробування для батька, і Міша пройшов його на "відмінно", - зізналася виконавиця.

Багатьох шанувальників співачки дещо здивував вибір імені для крихітки. Орбакайте пояснила, чому вирішила назвати доньку Клавдією: "З цим ім'ям дуже багато пов'язано в нашій сім'ї. Клавдією Михайлівною звали мамину хресну - її тітку. Моя бабуся під час війни служила в агітбригаді, в її репертуарі були пісні Клавдії Іванівни Шульженко. Можна сказати, я виросла на піснях великої російської співачки. Клавдію Іванівну мама вважає своєю хрещеною на сцені. Під час вагітності, коли я дізналася, що буде дочка, мене просто осяяло це ім'я!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виписку Крістіни Орбакайте з пологового будинку знімали телекамери

Крім того, Орбакайте з'ясувала, що 2 квітня іменини святої мучениці діви Клавдії, а ще 15 квітня, в день народження Алли Пугачової, народилася актриса Клаудіа Кардинале. "З кожним днем це ім'я подобається нам все більше", - резюмувала Крістіна.

Орбакайте розповіла про госпіталь, де народилася дівчинка: "Незважаючи на те, що ми живемо в Маямі, район, де знаходиться Memorial Regional Hospital, називається Hollywood. Можна сказати, що Клавдія народилася в Голлівуді".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Крістіни Орбакайте перерізав пуповину при пологах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути