понеділок, 19 березня 2012 09:32

Вагітна Крістіна Орбакайте показала прихильникам свій живіт

 

Відома виконавиця Крістіна Орбакайте перестала приховувати свій кругленький животик за вільними вбраннями і продемонструвала його численним шанувальникам.

Зараз Крістіна Орбакайте разом зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим відпочиває від вогкої Москви в сонячному Маямі. Там співачка не тільки розслабляється, але і не забуває про численних шанувальників, залишених нею в Росії. Так, Крістіна виклала в свій мікроблог свіжий знімок, на якому зображена вона сама.

На фотографії співачка позує у вільному сарафані, що відкриває плечі, проте цього разу Орбакайте вирішила піти ще далі і показала живіт. Виконавиця притиснула тонку тканину так, що вона миттєво підкреслила кругленький животик. Знімок Орбакайте супроводила підписом: "Насолоджуюся свободою до народження baby".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Крістіна Орбакайте приховує стать майбутньої дитини

Крістіна дійсно виглядає досить задоволеною і відпочилою. Виконавиця не приховує, що народжувати вона буде тут же, в Маямі. Своє рішення виконавиця пояснила так: "Моя дитина з'явиться на світ в Америці не тому, що його мати не довіряє вітчизняній медицині. І, зрозуміло, я вибрала США не для того, щоб у малюка було американське громадянство (мій чоловік - американець, і, де б не народилася дитина, вона теж стає американським підданим). Просто в Маямі мені дуже комфортно: можу зайнятися собою, спокійно гуляти, відпочивати. Набиратися вітаміну D з ранку на пляжі ... У Москві мені всього цього дуже не вистачало".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Крістіна Орбакайте показала прихильникам свій живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути