Ексклюзиви
середа, 23 листопада 2011 13:02

Крістіна Орбакайте буде народжувати в Майамі

Крістіна Орбакайте буде народжувати в Майамі

Співачка Крістіна Орбакайте до останнього намагалася приховати свій цікавий стан. Але зараз животик вже не сховаєш. І хоча Орбакайте продовжує працювати, вона вже вирішила, де пройдуть пологи. Відразу ж після Нового року знаменитість планує відправитися в Майамі.

За даними преси, третю дитину зірка вирішила народжувати в США. Передбачається, що цього разу у Крістіни з'явиться донька. До речі, про малюка артистка та її чоловік Михайло Земцов мріяли давно. За чутками, пара робила все можливе для появи спадкоємця, і врешті-решт Орбакайте звернулася за допомогою до фахівців з екстракорпорального запліднення.

Співачка пройшла всі необхідні медичні обстеження і процедури, і вже в кінці червня оголосила сім'ї радісну новину: вони з Михайлом чекають на дитину.

Не секрет, що сучасні медичні технології дозволяють нині "замовити стать" майбутньої дитини. Чи вдалася до них Орбакайте, невідомо, але виглядає вона дуже щасливою.

Нагадаємо, у Крістіни Орбакайте є два сина. Перший, 20-річний Микита, від її шлюбу зі співаком Володимиром Пресняковим. Другий, 13-річний Дені, - від бізнесмена Руслана Байсарова. Зараз Крістіна Орбакайте заміжня за американським бізнесменом Михайлом Земцовим. Він молодший за дружину майже на сім років. Пара офіційно оформила стосунки в 2005 році в Маямі. Спільних дітей у них поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте буде народжувати в Майамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути