четвер, 09 лютого 2012 11:04

Вагітна Крістіна Орбакайте ще не готова до народження дитини

Вагітна Крістіна Орбакайте ще не готова до народження дитини

Популярна виконавиця і майбутня мама Крістіна Орбакайте полетіла народжувати до Америки. З'явилися чутки, що вона залишиться в Майамі на постійне місце проживання.

Відомо, що в Майамі у Крістіни Орбакайте та її чоловіка-американця Михайла Земцова є власний будинок, куди вони щороку приїжджають відпочивати з дітьми. І цей раз не був винятком. Проте Крістіна вирішила поєднати приємне з корисним: співачка буде народжувати в Америці.

"Моя дитина з'явиться на світ в Америці не тому, що його мати не довіряє вітчизняній медицині. Поважаю російських лікарів. <...> І, зрозуміло, я вибрала США не для того, щоб у малюка було американське громадянство (мій чоловік - американець, і , де б не народилась дитина, вона теж стає американським підданим). Просто в Майамі мені дуже комфортно: можу зайнятися собою, спокійно гуляти, відпочивати. Набиратися вітаміну D з ранку на пляжі ... У Москві мені всього цього дуже не вистачало", - поділилася Крістіна.

Орбакайте нагадала, що, наприклад, молодшого сина Дені вона народжувала в Москві, а старшого Микиту - в Лондоні. Крістіна повідомила, що вже визначилася з клінікою, де пройдуть пологи, однак назви центру не сказала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Крістіна Орбакайте приховує стать майбутньої дитини

Цікаво, що до появи дитини артистка поки не готова: вона планує закуповуватися всім необхідним для малюка вже після пологів: "Тут, в Америці, мене друзі вмовляли влаштувати свято Baby Shower за американським звичаєм: перед пологами - вечірка, на яку всі приходять з подарунками для майбутніх батьків і дитини, але це суперечить моїм сімейним, бабусиним традиціям, тому заздалегідь ми купили тільки автокрісло - без нього не виписують з пологового будинку".

Майамі і тому ще дорогий для Крістіни Орбакайте, що саме в цьому місті вона познайомилася зі своїм чоловіком. "Майамі зіграв у моєму житті особливу роль. Вісім років тому доля так заплела мережива, що я зустріла тут своє кохання, свого майбутнього чоловіка. Тому ми стали приїжджати сюди постійно", - повідомила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Крістіна Орбакайте ще не готова до народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути