середа, 04 квітня 2012 13:15

Виписку Крістіни Орбакайте з пологового будинку знімали телекамери

Виписку Крістіни Орбакайте з пологового будинку знімали телекамери
Співачка привезе дочку в Москву влітку Фото: ria.ru

Новоспечена матуся Крістіна Орбакайте разом зі своєю донькою Клавдією виписалася з пологового будинку. Її забрав чоловік Михайло Земцов.

Нагадаємо, дочка примадонни російської естради Алли Пугачової народила доньку 30 березня в Маямі. Про це популярна співачка Крістіна Орбакайте розповіла у своєму мікроблозі. "30 березня в 19:58 за Майамским часом я народила Доньку! Вітайте мене, Ураа!!??" - написала зірка в Twitter.

Як тільки стало відомо про народження малятка, численні друзі сімейства тут же поспішили з привітаннями новоявленим батькам. А незабаром була оприлюднена і перша фотографія крихітки, яку на руках тримав щасливий батько Михайло Земцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте народила за $20 тисяч

Зараз же стало відомо, що Крістіну Орбакайте разом з донькою, яку вирішили назвати Клавдією, виписали з пологового будинку. На виписку з пологового будинку щаслива сім'я запросила кореспондентів Першого каналу. Уже влітку крихітка зі своїми батьками Крістіною і Михайлом приїде в Москву.

Однією з перших, хто привітав Крістіну, виявилася її мати Алла Пугачова. Вона разом з молодим чоловіком Максимом Галкіним прислали Орбакайте букет квітів і ведмедика. Розмірковуючи над прізвищем немовляти, щасливі батьки вже пред'явили їй внучку по скайпу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Орбакайте показала свою новонароджену дочку

"Розгледівши Клавдію, вона каже: ні! Все-таки Орбакайте нехай залишиться брендом - актриса і співачка Крістіна Орбакайте, а у нас буде Клавдія Михайлівна Земцова. І я кажу: ну звичайно, адже в моїй родині немає однофамільців, немає жодного схожого прізвища! Тому Пугачова, Орбакайте, Микита Пресняков, Дені Байсаров і Клавдія Земцова", - заявила Крістіна.

Зараз ви читаєте новину «Виписку Крістіни Орбакайте з пологового будинку знімали телекамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути