середа, 16 травня 2012 15:55

Крістіна Орбакайте познайомила старшого сина з новонародженою дочкою

Автор: Фото: Twitter Крістіни Орбакайте
 

Старший син Крістіни Орбакайте Микита Пресняков прилетів в Майамі, щоб познайомитися зі своєю сестрою Клавдією.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте народила третю дитину 30 березня в Маямі. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Однак популярна виконавиця незабаром заявила, що не збирається довго сидіти в декреті: уже влітку артистка приступить до гастрольного туру. Поки ж Крістіна занурилася в турботи про дитину.

Тим часом познайомитися з маленькою Клавою в Майамі прилетів старший син Орбакайте від співака Володимира Преснякова Микита. До недавніх пір він міг спостерігати за крихіткою тільки по скайпу або розглядати її на фотографіях. Тепер же Микита зміг не тільки побачити Клавдію на власні очі, а й потримати в руках, про що свідчить знімок в мікроблозі Крістіни Орбакайте.

На знімку Микита Пресняков позує в білому поло, а на руках тримає Клавдію, одягнену в забавний леопардовий комбінезончик. Однак обличчя малятки не видно, тому що Микита тримає молодшу сестру спиною до камери. Фотографію Крістіна підписала: "До нас приїхав найстарший брат!"

ФОТОРЕПОРТАЖ: Орбакайте після пологів виглядає "як школярка"

До слова, днями артистка відзначила день народження середнього сина Дені. Йому виповнилося 14 років. А скоро настане день народження Микити Преснякова, якому стукне 21 рік. Забавно, що 25 травня, через чотири дні після дня народження Микити, відзначить 41-річчя сама Крістіна.

Тим часом Крістіна Орбакайте разом зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим купила квартиру для своєї доньки. Нові апартаменти знаходяться в самому центрі Москви, і зараз там повним ходом йде ремонт, з урахуванням інтересів дівчинки - найбільш світлою, просторою і красивою в квартирі буде дитяча. Нові хороми знаходяться на Тверській-Ямській вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте познайомила старшого сина з новонародженою дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути