вівторок, 19 червня 2012 13:53

Крістіна Орбакайте провела фотосесію з новонародженою донькою

Відома російська співачка Крістіна Орбакайте знялася в першій спільній фотосесії зі своєю маленькою донькою Клавдією.

Зірка, яка нині живе зі своєю сім'єю в Маямі, не тільки знялася в сімейній фотосесії з дочкою та сином Дені, а й дала відверте інтерв'ю журналу "7 днів", в якому розповіла про народження довгоочікуваної третьої дитини.

"Чотирнадцять років я не наважувалася на цей крок, все відкладала... Все якось не до того було, - каже Крістіна. - Гастролі, зйомки в кіно... Років півтора тому я відчула, що дозріла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте познайомила старшого сина з новонародженою дочкою

Крім цього, співачка розповіла про те, як проходили пологи всіх її трьох дітей.

"Всі три рази я народжувала по-різному, не повторився жоден сценарій, - говорить щаслива мама. - Кожна дитина у цей світ прийшла по-своєму. Микита у нас сидів до останнього, а коли вирішив з'явитися на світ, зробив це швидко. У нього такий характер і залишився: він любить поспати, але якщо починає працювати, то робить все стрімко. Дені народився рівно в строк, прямо тютелька в тютельку. І в житті він дуже обов'язковий, все розпланує заздалегідь. А Клава, мені здається, буде слухняною. Ми з Мішею Клавдію попросили: "Донечко, давай уже постарайся з понеділка по п'ятницю". І вона нас послухала, народилася в п'ятницю о восьмій вечора...".

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте провела фотосесію з новонародженою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути