пʼятниця, 04 травня 2012 11:01

Орбакайте після пологів виглядає "як школярка"

Автор: Фото з Twitter
 

40-річна Крістіна Орбакайте, яка 30 березня стала матусею Клавдії, вже відійшла від пологів і насолоджується життям у Маямі, пише ТСН.

Днями зірка погуляла на вечірці в стилі 60-х і поділилася фотографією із заходу зі своїми шанувальниками у твіттері. Ті у свою чергу не забарилися із коментарями. Зокрема, хтось зауважив, що Крістіна зовсім не схожа на матір трьох дітей: "Просто школярка із американських фільмів!".

Між тим інший читач помітив яскраві кольори на сукні Орбакайте, які нагадують символіку гомосексуалістів.

"У Петербурзі таке плаття вважали б пропагандою гомосексуалізму. Але виглядаєте ви прекрасно!", - пожартував шанувальник співачки.

Нагадаємо, дочка Алли Пугачової народила дівчинку 30 березня в Маямі. Клавдія Михайлівна Земцова народилася вагою 3739 грамів і зростом 56 сантиметрів. Однак новоспечена матуся Крістіна Орбакайте вже заявила про те, що не збирається довго сидіти в декреті: уже влітку артистка повернеться до Росії і приступить до гастрольного туру.

Багатьох шанувальників співачки дещо здивував вибір імені для крихітки. Орбакайте пояснила, чому вирішила назвати доньку Клавдією: "З цим ім'ям дуже багато пов'язано в нашій сім'ї. Клавдією Михайлівною звали мамину хресну - її тітку. Моя бабуся під час війни служила в агітбригаді, в її репертуарі були пісні Клавдії Іванівни Шульженко. Можна сказати, я виросла на піснях великої російської співачки. Клавдію Іванівну мама вважає своєю хрещеною на сцені. Під час вагітності, коли я дізналася, що буде дочка, мене просто осяяло це ім'я!".

Крім того, Орбакайте з'ясувала, що 2 квітня іменини святої мучениці діви Клавдії, а ще 15 квітня, в день народження Алли Пугачової, народилася актриса Клаудіа Кардинале.

Зараз ви читаєте новину «Орбакайте після пологів виглядає "як школярка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути