четвер, 22 березня 2012 11:05

Актора з "Гаррі Поттера" засудили до двох років в'язниці

Актора з "Гаррі Поттера" засудили до двох років в'язниці

Актор франшизи про юного чарівника "Гаррі Поттер" Джеймі Вейлетт засуджений до двох років позбавлення волі за участь у заворушеннях, що охопили Лондон та інші міста Великої Британії в минулому році.

Нагадаємо, в серпні минулого року у Великій Британії пройшла хвиля заворушень, спровокованих поліцією, яка застрелила підозрюваного в збуті наркотиків Марка Даггона. Натовпи хуліганів наповнили вулиці Лондона, стали бити шибки магазинів і підпалювати автомобілі. Незабаром масові заворушення спалахнули і в інших англійських містах - Ліверпулі і Манчестері.

Тоді поліцейські, які переглядали зйомки камер відеоспостереження за тими хуліганами, впізнали в одному з учасників 22-річного актора Джеймі Вейлетта, який виконав роль негативного персонажа Вінсента Кребба в популярному фільмі "Гаррі Поттер". Слуги закону встановили, що актор не просто брав участь у масових заворушеннях, але і тримав пляшку із запальною сумішшю. У результаті Вейлетт постав перед судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор з "Гарі Поттера" вирощував в спальні коноплю

Сам Джеймі зізнався, що під час заворушень пив вкрадене шампанське. Крім того, він повідомив, що протягом деякого часу носив пляшку із запальною сумішшю, передану йому знайомими, від пропозиції яких він не міг відмовитися. В результаті суд визнав Вейлетта винним в порушенні громадського порядку із застосуванням насильства, проте зняв звинувачення в намірі знищити або пошкодити чуже майно. Проте ця обставина не вберегла актора від двох років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірку "Гаррі Поттера" можуть посадити на 14 років за вирощування коноплі

Втім, для Джеймі Вейлетта це не перша зустріч зі слугами закону. У жовтні минулого року британські правоохоронні органи вилучили у молодого актора 15 пагонів конопель, а в 2009 році суд уже засуджував Вейлетта до 120 годин громадських робіт за вирощування канабісу.

Зараз ви читаєте новину «Актора з "Гаррі Поттера" засудили до двох років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути