середа, 12 жовтня 2011 14:56

Зірку "Гаррі Поттера" можуть посадити на 14 років за вирощування коноплі

Зірку "Гаррі Поттера" можуть посадити на 14 років за вирощування коноплі

Британському актору Джеймі Вейлетту, який зіграв в декількох картинах про Гаррі Поттера негативного персонажа Вінсента Кребба, загрожує до 14 років в'язниці за вирощування коноплі для подальшого виготовлення з неї наркотиків.

Поліцейські зацікавилася Вейлеттом після того, як камери відеоспостереження зафіксували участь актора в заворушеннях у Лондоні в серпні цього року, пише газета Sun.

Вони переглядали записи камер відеоспостереження, зроблені під час заворушень, і впізнали в хлопці, який тримав пляшку, ймовірно, із запальною сумішшю, 22-річного артиста.

Коли поліцейські прийшли арештовувати Вейлетта, вони виявили в його будинку 15 пагонів коноплі. Після цього акторові, крім звинувачень в участі у заворушеннях і спробах пошкодження чужого майна шляхом підпалу, також пред'явили звинувачення у вирощуванні коноплі для подальшого виготовлення з неї марихуани.

Раніше Джеймі Вейлетт вже мав проблеми з законом через проблеми з наркотиками. Так, в 2009 році суд визнав його винним у вирощуванні коноплі і засудив до 120 годин громадських робіт.

Cуд у справі Вейлетта повинен початися в листопаді. Максимальне покарання, передбачене за вирощування рослин, що містять наркотики, становить 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо, масові заворушення почалися в Лондоні на початку серпня цього року після того, як поліція застрелила 29-річного Марка Даггана, підозрюваного в торгівлі наркотиками.

Після цього юрби хуліганів стали бити вікна магазинів і підпалювати автомобілі в лондонському районі Тоттенхем. Пізніше хвилювання перекинулися на інші міста Великої Британії, зокрема - на Ліверпуль і Манчестер. За підозрою в участі у заворушеннях тоді було заарештовано понад три тисячі осіб.

Зараз ви читаєте новину «Зірку "Гаррі Поттера" можуть посадити на 14 років за вирощування коноплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути