пʼятниця, 18 грудня 2020 13:46

"Абсурд". Темношкіру акторку, яка зіграє королеву Англії, розкритикували

Темношкіра акторка Джоді Тернер-Сміт зіграє головну героїню в серіалі про Анну Болейн, і це розлютило користувачів мережі.

Про останні місяці життя королеви Англії Анни Болейн випустять мінісеріал. Болейн мала трагічну долю. Її Величність виховувала з Генріхом VIII Тюдором спільну доньку Єлизавету І. За 3 роки шлюбу король звинуватив кохану в зраді, а 1536 року суд приговорив її до страти. Цей етап життя королеви хочуть екранізувати, повідомляє "24 канал".

У Twitter деякі користувачі зауважили, що неправильно показувати королеву Англії в такому образі:

"Чому? Анна Болейн однозначно була білою. Як реагуватиме світ, якщо білий чоловік зіграє Мартіна Лютера Кінга? Це повний нонсенс".

"Анна Болейн була білошкірою. Смішно показувати її інакшою, так само, як це було б дивно побачити Вінні Манделу білошкірою".

"Це жалюгідно! А як же історія?".

"Не можу дочекатися, коли Мел Гібсон зіграє Манделу, він ідеально підходить для цієї ролі".

"Абсурд. Світ збожеволів".

Автор: instagram.com/jodiesmith
  Акторку розкритикували в мережі
Акторку розкритикували в мережі

Інші ж користувачі мережі захищають авторів проєкту.

"Не можу дочекатися, коли побачу Джоді Тернер-Сміт в ролі Анни Болейн – вона буде приголомшливою. Тим часом я просто дивлюся, як всі расисти показують найгірші сторони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афроамериканка отримала "Оскар"

"Анна Болейн не обов'язково має бути білою – вона біла лише на портретах, але той факт, що вона біла – нічого про неї не говорить. А от Мартін Лютер Кінг має мати темну шкіру, оскільки він був неймовірною людиною, яка боролася за права темношкірих".

Голлівудський актор 59-річний Джордж Клуні підтримав зіркового колегу Тома Круза після скандалу з опублікованими записами, де Круз із лайкою вичитує членів знімальної групи за недотримання карантинних норм. В ефірі шоу Говарда Стерна актор заявив, що повністю розуміє емоції, які проявив Круз. Але зазначив, що зробив би попередження інакше.

Зараз ви читаєте новину «"Абсурд". Темношкіру акторку, яка зіграє королеву Англії, розкритикували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути