середа, 18 квітня 2018 14:24

68-річний Річард Гір одружився з іспанкою

68-річний Річард Гір одружився з іспанкою
Річард Гір одружився втретє Фото: Википедия

Актор Річард Гір одружився зі своєю коханою Александрою Сільва. Узаконили свої відносини Гір і Сільва, якщо вірити джерелам, ще на початку місяця. Весільна ж церемонія, на яку новоспечене подружжя запросять рідних і друзів, відбудеться 6 травня в будинку актора в Нью-Йорку.

Про відносини 35-річної іспанської підприємниці і 68-річного голлівудського актора стало відомо три роки тому. Роман же пари, за словами близьких до неї джерел, почався в 2014 році. Пропозицію руки і серця своїй коханій Гір зробив в кінці минулого року. Саме тоді папараці зняли обручку на її безіменному пальці.

Для 35-річної Сільви цей шлюб став другим. Раніше вона була заміжня за сином гірничодобувного магната Робертом Фрідландом. У 2012 році Алехандра народила від нього сина Альберта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річард Гір розлучився

Гір він був одружений двічі: в 1991 року актор зв'язав себе узами шлюбу з моделлю Сінді Кроуфорд (цей шлюб тривав чотири роки), а в 2002 році одружився з актрисою Кері Лоуелл, яка ще до одруження встигла народити йому сина Гомера. Офіційно ж розлучився з Лоуелл Гір лише в 2016 році, коли вже перебував у відносинах зі своєю нинішньою дружиною.

Зараз ви читаєте новину «68-річний Річард Гір одружився з іспанкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути