Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 17:27

53-річна модель здивувала ідеальною фігурою у бікіні
11

Фото: Instagram

Австралійська топ-модель і дизайнер 53-річна Ель Макферсон черговий раз здивувала користувачів підтягнутою фігурою. Зірка поділилась фотографією у бікіні на своїй сторінці в Instargam.

Відвертий знімок модель зробила під час відпочинку на Багамах. На ньому продемонструвала підкачані руки та ідеальний прес.

Макферсон має двох синів від шлюбу з фінансистом Арпадом Буссоном. Однак ні вагітності, ні вік не зіпсували спортивну фігуру знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Victoria's Secret знялась у провокативному відео

У інтерв'ю Макферсон розповіла, що зберігає форму за допомогою регулярних занять спортом і правильного харчування. Ель не їсть нічого борошняного, солодкого або солоного. Притримується жорстка безглютенової дієти.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

Свій ранок Макферсон починає з омлету з двох білків на житньому тості або невеликої порції вівсянки з половиною грейпфрута. Протягом дня п'є багато води, в тому числі з розведеним в ній порошком на основі китайських трав і грибів шиїтаке, які володіють потужною антиоксидантною і протитоксинною дією.

Нова дівчина французького актора Венсана Касселя Тіна Кунакі днями влаштувала в мережі справжній вибух серед захоплених шанувальників, опублікувавши кілька пікантних світлин з пляжу.

Зараз ви читаєте новину «53-річна модель здивувала ідеальною фігурою у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути