четвер, 03 грудня 2009 17:57

45-річна Моніка Беллуччі вдруге стане мамою

  Моніка не боїться зморшок під очима
Моніка не боїться зморшок під очима

Одна з найвідоміших італійських актрис і просто красива жінка Моніка Беллуччі чекає на другого малюка. Офіційного повідомлення поки немає, але за інформацією таблоїдів, зірка поділилася радісною звісткою з колегами по фільму, в зйомках якого вона зайнята на даний момент.

Ймовірно, Моніка знаходиться на третьому місяці вагітності. Вона чудово себе почуває і йти в декретну відпустку поки не збирається.

Як відомо, робота завжди віднімала у італійської актриси масу часу. Її чоловік Венсан Кассель також безупинно знімався, тому подружжя бачилося украй рідко і спілкувалося переважно по телефону. Вони регулярно заводили розмови про дітей, але кожного разу приходили до висновку, що ще не час.

Первісток пари - малятко Дева - з"явилася на світ в 2004 році.

"Я годувала дочку грудьми в перервах між зйомками. Я як і раніше знімаюся, а вона переїздить разом зі мною з одного знімального майданчика на інший. Через три роки вона піде до школи, і мені доведеться змінити свій спосіб життя: я перестану працювати", - зізнавалася в інтерв"ю Беллуччі минулого року.

Згідно з рейтингами глянсових журналів, Беллуччі неодноразово визнавалася і найкрасивішою актрисою, і найбажанішою жінкою світу. Щоправда, як зізнається сама діва, вона як дійсна італійка не докладає особливих зусиль для збереження своєї краси.

До речі, незадовго до народження дочки актриса погодилася на відверту фотосесію подібно до своїх голлівудських колег. Будучи на шостому місяці вагітності, Моніка позувала для італійського видання Vanity Fair. Поки залишається тільки здогадуватися, чи зважиться 45-річна діва на подібну фотосесію знову. Але як запевняє сама Моніка, у неї немає абсолютно ніяких комплексів з приводу зовнішності.

"Я не боюся зморшок під очима, - говорить Беллуччі. - Після народження дочки моя краса перестала мене цікавити. Я навіть в дзеркало дивлюся лише за потребою", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «45-річна Моніка Беллуччі вдруге стане мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути