пʼятниця, 05 січня 2018 12:40

45-річна Камерон Діас планує стати матір'ю

45-річна Камерон Діас планує стати матір'ю
Камерон Діас з чоловіком не проти всиновити дитину Фото: Соціальні мережі

45-річна Кемерон Діас в січні 2015 вийшла заміж за гітариста групи Good Charlotte Бенджі Меддена, а тепер все частіше в ЗМІ з'являється інформація, що подружжя планує стати батьками.

Джерела з оточення пари розповіли, що Кемерон і Бенджі перепробували вже багато способів, в тому числі ЕКО, але всі спроби актриси завагітніти виявилися безуспішними.

"Вони дуже хочуть стати батьками, але у них не виходить ... На цьому шляху вони вже через багато що пройшли - це була довга і важка боротьба. Кемерон найбільше на світі хочеться стати мамою. Невдачі ще більше зблизили Кемерон і Бенджі. Він підтримує її і не дозволяє забути, що мета у них спільна. Зараз вони відкриті всім способам стати батьками і поки не знають, який допоможе їм у підсумку, але не здаються ", - розповів інсайдер і додав, що пара не виключає усиновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камерон Діас без макіяжу вирушила на шопінг

Нагадаємо, Діас і Медден були знайомі багато років, але почали зустрічатися навесні 2014 року, а на початку 2015 го влаштували весільну церемонію в своєму будинку в Беверлі-Хіллз, на якій були присутні близько 100 гостей.

Зараз ви читаєте новину «45-річна Камерон Діас планує стати матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути