четвер, 05 квітня 2018 15:39

35-річна Надія Мейхер приголомшила розтяжкою

35-річна Надія Мейхер приголомшила розтяжкою

Співачка Надія Мейхер показала фанатам вражаючий шпагат і розтяжку. Відео з приватної балетної школи поділилася на своїй сторінці Instagram. 35-річна зірка коментує.

"Маленька частина нашого заняття. Під чуйним керівництвом Наталії Донець, мого прекрасного і в прямому, і в переносному сенсі слова викладача. До того ж в цій приватній балетній школі можна займатися не тільки таким віковим дівчатам як я, але в першу чергу маленьким діткам, у яких є всі шанси стати балеринами ", - підписала ролик співачка.

Шанувальники захопилися гнучкістю співачки, хтось згадав свої танцювальні роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокуслива екс-солістка "ВІА Гри" вперше знялася в кіно

"Надюша розумниця! Талантище!", "Ой, відразу ностальгія ... теж так займалася)) ви велика молодець, Надія.", - залишили свої коментарі підписники.

Маленькая часть нашего занятия... Под чутким руководством Натальи Донец, моего прекрасного и в прямом, и в переносном смысле слова преподавателя @ballet_donets_school_. https://m.facebook.com/ballet.studio.ua/ К тому же в этой частной балетной школе можно заниматься не только таким возрастным девушкам как я)))😉, но в первую очередь маленьким деткам, у которых есть все шансы стать балеринами... Люблю Вас! Хорошего дня! И пусть ЛЕНЬ и СТРАХ не мешает Вам Добиваться СВОЕЙ ЦЕЛИ💗💗💗💗💗💗

Публикация от НАДЕЖДА МЕЙХЕР-ГРАНОВСКАЯ (@nadyameiher)

Зараз ви читаєте новину «35-річна Надія Мейхер приголомшила розтяжкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути