пʼятниця, 15 червня 2018 17:44

14-річна киянка заради неймовірного відео подолала 4 000 км
3

Anna PETRAsh - українська юна співачка, актриса і блогер
Фото: прес-служба
Anna PETRAsh - українська юна співачка, актриса і блогер
Anna PETRAsh - українська юна співачка, актриса і блогер

Співачка 14-річна Anna PETRAsh подолала 4 000 кілометрів заради красивих і унікальних кадрів для створення відеороботи на пісню "Колібрі".

Для гарних кадрів юній співачці і знімальній команді доводилося підніматися о 4 ранку протягом декількох днів, долати круті скелясті гори і мокнути в хвилях Атлантичного океану, де вода не перевищує +12°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліп гурту Onuka оцінили на Берлінському кінофестивалі

"Я давно хотіла побувати в Португалії, і коли режисер запропонував саме там зняти кліп, я взагалі не роздумуючи погодилася. Було дуже красиво, іноді дуже небезпечно і виснажливо. Підіймаючись на круті скелі, вся група несла з собою багато інвентарю і техніки. Це були цілі альпіністські походи. Був дуже страшний момент, коли помічник оператора, обвішаний весь з голови до ніг технікою, оступився і повис на мотузці. Але те, що вийшло - було того варте", - коментує Anna Petrash.

Anna PETRAsh - українська юна співачка, актриса і блогер. Виконує пісні українською та англійською мовами, які входять в рейтинг найбільш ротованих пісень України.

Зараз ви читаєте новину «14-річна киянка заради неймовірного відео подолала 4 000 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути