вівторок, 26 червня 2012 00:15

В аварії потрапляють жінки на "шкодах"

У семи випадках із 10 в дорожні аварії потрапляють жінки, старші 35 років, зі стажем водіння менше року, на автомобілях "Шкода Фабія" або "Шкода Октавія". Такий портрет водія-невдахи склали в страховій компанії "PZU-Україна".

— Новачкам, яким за 30, важче запам'ятати правила дорожнього руху, — каже Олександр Мельничук, 34 років, із прес-служби компанії. — Жінки гірше знаються на конструкції автомобіля. Їм, наприклад, складно їхати задки. Жінка не встигає зорієнтуватися, у який бік потрібно крутити кермо. Недавно в нашої клієнтки загорівся гараж. Вона, рятуючи свій позашляховик, швидко виїжджала задки. Не розрахувала й задню частину автомобіля пошкодила ще більше, ніж могло бути через пожежу. Даму в маленькому автомобілі підрізують чоловіки, не пропускають зумисне. Здебільшого в аварії потрапляють через недотримання дистанції й інтервалу під час руху.

Шофери віком від 26 до 55 років із дев'ятирічним стажем в аварії потрапляють найрідше.

— За кожен беззбитковий рік робимо водіям 10 відсотків знижки на страховку КАСКО. Якщо людина п'ять років не потрапляла в ДТП, вона отримує знижку 50 відсотків. Помітили, що найрідше стають учасниками дорожніх пригод власники ВАЗів, ГАЗів і ЗАЗів, — говорять у компанії.

Зараз ви читаєте новину «В аварії потрапляють жінки на "шкодах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути