пʼятниця, 06 липня 2012 05:00

Стартувала нова програма купівлі автомобіля

Автор: Фото: Володимир МУКАН
  Новинку Chevrolet Aveo New також можна придбати у групах через ”АвтоТак”. У базовій коплектації автомобіля є передні електросклопідйомники, кондиціонер, підігрів передніх сидінь, 4 подушки безпеки,  кермо із регулюванням висоти й клавішами керування магнітолою
Новинку Chevrolet Aveo New також можна придбати у групах через ”АвтоТак”. У базовій коплектації автомобіля є передні електросклопідйомники, кондиціонер, підігрів передніх сидінь, 4 подушки безпеки, кермо із регулюванням висоти й клавішами керування магнітолою

У мережі салонів "АвтоТак" стартувала нова програма придбання автомобілів у групах – спільного проекту ТОВ "АВТО ПРОСТО" та Корпорації "УкрАВТО".  Програма пропонує новий договір, в якому враховані основні побажання учасників попередніх програм.

— У наших наявних і потенційних клієнтів завжди виникало запитання: "Коли я отримаю автомобіль?". Нова програма відповідає на нього, — розповідає Віталіна Буровська, начальник департаменту маркетингу та управління продажу ТОВ "АВТО ПРОСТО". — Якщо учасник має можливість і бажання сплачувати авансові платежі, він може отримати машину вже через місяць після формування групи. Якщо ж він розраховує лише на оплату щомісячного внеску, то таку можливість він гарантовано матиме не пізніше 24-го місяця.

Найшвидше одержують автомобіль ті клієнти, які сплачують авансові платежі.

— Завдяки таким платежам клієнт не лише наближає час видачі авто, а ще й робить його придбання дешевшим, — говорить Наталія Гутварьова, голова правління ТОВ "АВТО ПРОСТО". — Наші послуги для клієнта становитимуть лише 0,3 відсотка вартості автомобіля на місяць на платежі, що сплачуються наперед, тобто авансові.

Придбання автомобіля через "АвтоТак" передбачає включення до групи певної кількості охочих купити авто, які щомісячно сплачують внески. За отримані кошти щомісяця купують автомобілі й видають учасникам групи згідно з встановленим договором механізмами. Зараз мінімальний щомісячний внесок на автомобіль Chery QQ з урахуванням страхового внеску, вартості послуг і платежу за машину становить 843,95 грн.

Обрати можна вітчизняне чи іноземне авто з мережі автосалонів "УкрАВТО".

— Багато людей купують машини за допомогою "АвтоТак", — каже Ірина Міхальова, начальник департаменту маркетингових комунікацій автомобільної корпорації "УкрАВТО". — Це той напрям для придбання авто, який необхідно розвивати. Сподіваємося, новий проект, який представляє компанія "АВТО ПРОСТО", буде ще привабливіший для споживачів.

Що треба для участі у програмі "АвтоТак"?

Для оформлення договору потрібні паспорт та ідентифікаційний код. Треба також сплатити одноразовий платіж — 3,6% вартості автомобіля. При одержанні авто сплачують разовий платіж за видачу машини у розмірі 3,6% її вартості та виконують необхідні для передачі авто вимоги.

Отриманий автомобіль підлягає страхуванню "КАСКО". Страховий внесок можна сплатити у розмірі річного тарифу або ж розподілити на невеликі щомісячні платежі.

 

40

тисяч українців приєдналися до програми "АвтоТак".

 

Зараз ви читаєте новину «Стартувала нова програма купівлі автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути