пʼятниця, 17 травня 2019 00:40

На "Опелях" установлюватимуть масажні крісла

У Львові презентували чотири нові моделі "Опель". Це перше знайомство з новинками цього виробника в Україні після того, як цю марку викупили французи — група компаній PSA.

Серед нових моделей — "Інсігнія", "Астра". А також кросовери "Кросленд Х" і "Грандленд Х", їх зробили за участю нового власника.

Найдешевша із представлених машин — седан "Астра". Коштує від 451,4 тис. грн. Найдорожчий — ліфтбек "Інсігнія", його вартість у базовій комплектації — 768 тис. грн.

— Ми плануємо цього року збільшити продажі "Опелів" в Україні уп'ятеро, збираємося продати 1100 автомобілів, — говорить Дам'єн Мартан-Кошер, директор "Пежо Сітроен Україна". — Всі успішні стандарти, що ми втілили для мереж із продажу й ­обслуговування "Пежо" і "Сітроен", використаємо і для марки "Опель".

Новий власник збереже для марки німецький дизайн, звичне розташування вузлів керування у салоні. Натомість активно запроваджуватиме в різні моделі сидіння з масажем й інноваційне освітлення.

Зараз ви читаєте новину «На "Опелях" установлюватимуть масажні крісла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути