вівторок, 15 січня 2008 17:39

Їздити на квадроциклі навчать за півгодини

Автор: фото: Вікторія МУХІНА
  Киянка Юлія Ільченко, 23 роки, вперше сіла на квадроцикл у відпочинковому комплексі у Ворзелі, передмісті столиці
Киянка Юлія Ільченко, 23 роки, вперше сіла на квадроцикл у відпочинковому комплексі у Ворзелі, передмісті столиці

Столичні клуби запрошують розважатися на квадроциклах — потужних чотириколісних мотоциклах. Їздять на них без водійського посвідчення.

Вихідними можна податися до парку Дружби народів, що на Трухановому острові поблизу Московського мосту. Там інструктори клубу "Діскавері" за півгодини навчать керувати машиною. Квадроцикли мають добру прохідність. Кермо легко обертається. Ручки газу та гальм розташовані на ньому. Упорається будь-хто, запевняють працівники клубу.

Киянка Юлія Ільченко, 23 роки, вперше сіла на квадроцикл у відпочинковому комплексі у Ворзелі, передмісті столиці. — Було трошки страшно, — ділиться враженнями. — Таке відчуття виникає, коли робиш щось уперше. Та я швидко освоїлася. Тепер хочу кататися ще і ще!

Перед поїздкою інструктори вимагають розписку, що клієнт повністю бере відповідальність за транспортний засіб та обіцяє не порушувати правил дорожнього руху. У заставу просять паспорт.

— У більшості випадків доводиться працювати з новачками, — пояснює інструктор. — Клієнтів із досвідом майже не буває. Є такі, що каталися в пустелях Єгипту. Та в нас же бездоріжжя.

15-хвилинна прогулянка коштує 120 грн, за годину віддасте 380. Інвентар — шолом, окуляри, рукавички та наколінники — видають на місці.

— Навесні я вже катався на квадроциклі, — каже киянин Микола, 30 років. — Тепер спробував поїздити по снігу. Зовсім інші враження.

Кілька клубів працюють за містом. Приміром, "Квадрекс" діє при ресторанному комплексі "Ранчо "Вайлд Вест", що на 25-му кілометрі Нової Обухівської дороги. Там є 15 чотириколісних мотоциклів.

Клуби організовують також тривалі поїздки за власним маршрутом. Квадроцикли вивозять на відстань до 30 км від Києва. Це коштуватиме 400 грн за годину. У вартість входить і заправка бензином. За 40 хв. їзди клуб "Квадрекс" бере 189 грн, за три години — 499. 10-хвилинне катання на закритому майданчику коштує 50 грн. Година індивідуального туру за маршрутом клієнта обійдеться в 300 грн. У дорозі вас супроводжуватиме інструктор. Якщо буде необхідно, надасть допомогу. На корпоративні вечірки квадроцикли привезуть не менш як за 1500 грн.

Де замовити поїздки

"Діскавері клаб", Київ, просп. Науки, 42/1, корп. 10, (044)232 25 05
"Квадрекс", Київська обл., Нова Обухівська дорога, 25-й км, (044)361 19 16
"Вайлд вест", Київська обл. с. Підгірці, (044)592 16 99
"Академия приключений", Київ, вул. Стуса, 26 (044)592 98 92

Зараз ви читаєте новину «Їздити на квадроциклі навчать за півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути