середа, 09 листопада 2011 10:42

У Азарова запевняють, що дали 5 мільйонів на соціальне житло

У Азарова запевняють, що дали 5 мільйонів на соціальне житло

Кабінет міністрів ухвалив постанову "Деякі питання використання коштів, передбачених у держбюджеті для будівництва (придбання) житла для інвалідів по зору та слуху, які перебувають на квартирному обліку на підприємствах Українського товариства сліпих та Українського товариства глухих".

Про це повідомили в прес-службі Міністерства соціальної політики.

Рішення датовано 2 листопада 2011 року. Цим актом вносено зміни до постанови уряду від 28 березня 2011№ 334, згідно з якими Міністерству соціальної політики мають бути передані відповідні бюджетні призначення в сумі 5 млн грн, а також затверджено Порядок використання цих коштів.

Кошти будуть виділені одержувачам - підприємствам УТОС і УТОГ, а розподілені Державною службою з питань інвалідів та ветеранів України з урахуванням чисельності інвалідів по зору та слуху, які потребують поліпшення житлових умов і які перебувають на відповідному обліку за місцем реєстрації та роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров наобіцяв молодим ученим кредити на житло

Кошти будуть використовувати підприємства на будівництво (придбання) житла за результатами тендерів. Житло надаватимуть відповідно до норм, визначених законодавством, - не більше 21 кв. м загальної площі житла на 1 члена сім'ї та додатково 10,5 кв. м на сім'ю.

Вартість житла не буде перевищувати граничної вартості 1 кв. м. загальної площі житла, встановленої урядом для інвалідів війни I групи. Перевищення ціни можливе у випадку, коли оплата різниці вартості буде здійснюватися за рахунок позабюджетних коштів.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова запевняють, що дали 5 мільйонів на соціальне житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути