пʼятниця, 16 березня 2012 11:28

Земскова і Ворожбит у своїй колекції використали хутро буйвола і рисі
16

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Дизайнерки Тетяна Земскова та Олена Ворожбит на наступну осінь-зиму пропонують хутряні жилетки, просторі сукні до колін або довгі до підлоги, шкіряні плащі, вузькі штани та плісировані спідниці і сукні до колін. В їхній колекції також є пальта із прозорими рукавами, квітчасті ділові костюми, під які взувають чобітки на шнурівках. Актуальні кольори – коричневий та бежевий. Як і деякі інші українські дизайнери Земскова-Ворожбит до суконь із короткими рукавами радять одягати довгі рукавиці.

"Нічого в цьому дивного нема, що десь щось перегукується. В світі є спеціальні видання, які задають моду на два-три сезони вперед. Це і кольори, і форми. Тому джерело одне", - зауважує власниця модельного агентства "Маша і моделі" Марія Манюк.

"В новій колекції різний шовк і шифон, шерсть, віскоза і трикотаж в різному вигляді. Із хутра ми використали буйвол і рись", - наголошують дизайнерки.

Зараз ви читаєте новину «Земскова і Ворожбит у своїй колекції використали хутро буйвола і рисі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути