середа, 31 жовтня 2012 11:38

Волосся, яке випадає, треба лікувати комплексно

Волосся, яке випадає, треба лікувати комплексно
Фото: yak-prosto.com

"Волосся стало сипатися прямо пучками. Смикну за волосину, випаде 20,  розчісуватися страшно, - розповідає  Оксана Петренко.

Жінка нещодавно переїхала до Києва.

"Я грішу на зміну води, у столиці вона просто жахлива, а, можливо, додалися  стрес від переміни місця проживання і осінній авітаміноз".

Оксана серйозно  взялася лікувати волосся. Перш за все змінила  шампунь - звичайний  викинула, а придбала англійський, що на 80% складається із натуральних інгредієнтів. За 250 мл пляшечку віддала 160 гривень. Його має вистачити на 3-4 місяці.

"Колись для росту і зміцнення волосся мені допомагав відвар коренів лопуха. Якраз зараз, у кінці жовтня, коріння варто копати - воно зараз найсильніше. Але зверху листочків рослини вже немає, тому лопух важко знайти. Хіба що треба було запримітити його ще з літа. Я таких місць не знайшла, тому вирішила коріння купити".

В аптеках 50 г коріння лопуха коштує від 13 до 20 гривень.

"Це дуже дорого. Цих 50 г вистачить на 2 полоскання. А курс лікування має становити не менше 2 місяців. Тобто треба кілограмів 2 коріння", - зауважує жінка.

Вона знайшла у Рівненській області чоловіка, який займається заготівлею і продажем трав. Він продає лопух за 35 гривень за кілограм. Для Оксани передав пакунок автобусом.

"Кілька корінчиків кип'ячу не менше 20 хвилин у 2 літрах води. Потім темно-зелений настій залишаю на ніч. Після миття голови шампунем, полощу волосся  відваром, який злегка підігріваю".

Також Оксана стала додавати у свою меню більше моркви, молочних продуктів, яєць, горіхів і морепродуктів. Усі вони сприяють зміцненню волосся.

"Минув місяць, а мені вже стали казати: "Яке у вас здорове і гарне волосся".

 

Зараз ви читаєте новину «Волосся, яке випадає, треба лікувати комплексно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути