Ексклюзиви
середа, 16 червня 2021 15:38

Волосся стає густим та довгим завдяки спеціальному масажу

Волосся стає густим та довгим завдяки спеціальному масажу
Масаж знімає біль голови, стимулює кровообіг, тому і ріст волосся. Фото: pixabay

Щоб відростити довге волосся, багато дівчат п'ють добавки, купують дорогі шампуні та маски.

Отримати гарні коси можна насправді просто і безкоштовно, роблячи масаж шкіри голови, розповів б'юті-експерт Гаді Пьюрбьюті в Instagram.

Завдяки цій процедурі лімфа починає рухатися і може вплинути, наприклад, на набряклість. Також масаж знімає біль голови, стимулює кровообіг, тому і ріст волосся. Якщо робити його регулярно, то волосся стає ще й густішим і товщим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінити спосіб життя, щоб повільніше старіти

Масаж можна робити руками або за допомогою гаджетів. І те й інше триватиме 5-7 хв. Якщо робити ручний масаж, то треба пальцями спочатку інтенсивно масажувати коріння волосся круговими рухами, рухаючись від чола до верхівки і від верхівки до шиї. Її також можна помасажувати. Тоді руками захопити волосся біля коріння та скроні й потягнути їх до верхівки, ніби відокремити шкіру голови від черепа. Такі ж рухи повторити від чола до верхівки. На кінець можна кулаками помасажувати потилицю.

Ручний масаж легко робити з допомогою гребінця. Після відпрацювання однієї зони, притримуючи шкіру голови, потрібно пройтися по скальпу масажною щіткою для кращого посилення кровотоку.

Миття голови дає змогу очистити шкіру й волосся. Саме тому, щоб від цього ще й покращити настрій, варто дотримуватися деяких правил у процесі. Одне з них - шампунь має бути за типом шкіри голови, підібраний з урахуванням проблем, які є з волоссям. Саме він має очистити шкіру голови, а якщо цього недостатньо, тоді використовують пілінг.

Зараз ви читаєте новину «Волосся стає густим та довгим завдяки спеціальному масажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути