вівторок, 17 липня 2012 15:03

Влітку добре вмиватися солоною водою

Влітку добре вмиватися солоною водою

Уманка Людмила Кравець улітку не користується кремами для обличчя. Натомість робить натуральні маски. Їх жінці порадила косметолог.

"Якщо спекотно, шкіра пітніє, пори розширюються, забиваються пилюкою, буває  на обличчі можуть висипи з'явитися, – розказує жінка. -  Дуже добре через день робити маску зі звичайної харчової соди. Просто беру половину чайної ложки, розминаю у мокрих руках і натираю содою обличчя та шию. Ходжу десь хвилин з 40, поки сода не підсохне. Така маска і легка, і швидкий ефект дає."

Проти розширених у спеку пор жінка використовує звичайне яйце.

"Відділяю білок від жовтка. Білок гарно збиваю. Наношу таку маску на 20 хвилин, потім змиваю теплою водою. Пори звужуються миттєво", – пояснює Людмила.

"Дуже добре улітку вмиватися солоною водою. На морі, звичайно з цим легше. Але й удома можна розвести морську сіль у теплій воді. Щовечора тільки такою водою вмиваюся", – пояснює Людмила.

Якщо втомлену після робочого дня шкіру потрібно привести миттєво у порядок – найкраще це зробити вівсянкою.

"Якось мене після роботи запросили на побачення. Подзвонила своєму косметологу. Вона порадила рецепт: вівсянку залити теплою водою, дати настоятися хвилин 15. Потім цю кашу нанести на обличчя на 20 хвилин, поки не засохне. Змити теплою водою. Шкіра тоді стала така, як ото щойно відпочила і прокинулася".

Зараз ви читаєте новину «Влітку добре вмиватися солоною водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути