четвер, 17 травня 2012 10:31

Обличчя на склі: фотограф відзняв пасажирів токійського метро в годину пік
16

Фото: Фото: Michael Wolf

Німецький фотохудожник Майкл Вулф (Michael Wolf), потрапивши до Японії, був вражений жахливою тиснявою у тутешньому метро. У годину пік в Токіо їхати на метро, здається, просто неможливо. Але всім треба встигнути на роботу вчасно, тому токійці демонструють справжні дива гнучкості і терплячості. Все це зафіксував у своїх фотороботах захоплений Вулф.

Назва проекту досить очікувана - "Тиснява в Токіо" (Tokyo Compression). Цікаво, що пози, у яких зафіксував Вулф місцевих жителів, для них цілком звичні. Здається, люди взагалі не відчувають роздратування подібною ситуацією і дуже достойно зносять такі нереальні умови переміщення.

Більшість з токійців закривають очі, чи то додивляючись вранішні сни, чи то намагаючись хоча б уявно розширити власний простір. Майже всі обличчя - втомлені і сумні. Фотографії зворушують своєю простотою і безпосередністю. Автор, фактично, дає нам шанс збоку подивитися на себе, як на людей, для яких щоденні турботи стають у житті на перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Обличчя на склі: фотограф відзняв пасажирів токійського метро в годину пік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути