понеділок, 03 квітня 2017 18:07

Візажист Кім Кардашьян розкрив три головні секрети ідеального макіяжу
4

Маріо Дедівановіч з дівчатами
Фото: dailymail.co.uk
Кім Кардашьян та Маріо Дедівановіч
Кім Кардашьян та Маріо Дедівановіч
Кім Кардашьян та Маріо Дедівановіч

Кім Кардашьян вважається однією з найкрасивіших сучасних зірок. На публіці завжди з'являється з ідеальним макіяжем та зачіскою . Її секрет — візажист Маріо Дедівановіч. Чоловік плідно співпрацює та дружить з сім'ями Кардашян та Дженнер.

За словами Маріо є три найпоширеніші помилки у сфері краси.

Перше та найголовніше — неправильний відтінок тонального крему. Обирати засіб слід при денному світлі. Також спеціаліст рекомендує змішувати відтінки між собою, аби отримати ідеальний колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять домашніх засобів, які можуть нашкодити шкірі обличчя

Друга помилка — рідка підводка для очей. Маріо вважає такий прийом казус у красі. Рекомендує намалювати стрілку на повіках водонепроникним олівцем. Для яскравості верхній шар покрити підводкою. Це зробить макіяж стійким, лінії чіткими.

Третя помилка — надто яскраві брови. Спеціаліст рекомендує використовувати олівці різних відтінків. Легкими штрихами нанести колір на брови. Далі щіточкою для брів зробити плавний перехід від світлого до темного.

За словами візажиста, головний секрет краси полягає у змішуванні.

"Суміш та ще раз суміш. Змішуйте буквально все, що ви застосовуєте для обличчя. Це змінить ваш макіяж назавжди,- сказав Маріо Дедівановіч. - Якщо ви досі фарбуєтеся за технікою контурінг, зробіть крок вперед. Сьогодні у моді новий глянцевий погляд. Шкіра, повіки та губи мають світитися, без ефекту "борошна".

Австралійська модель Міранда Керр розкрила секрет ідеально гладкої та пружної шкіри. Це сухий масаж щіткою dry brushing.

Зараз ви читаєте новину «Візажист Кім Кардашьян розкрив три головні секрети ідеального макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути