Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2017 18:05

Сухий масаж - секрет ідеальної шкіри Міранди Керр

Австралійська модель Міранда Керр розкрила секрет ідеально гладкої та пружної шкіри. 33-річна красуня регулярно входить в списки найбажаніших жінок планети. Зірка не приховує, що витратила чимало коштів, хитрощів та новинок в догляді за шкірою. З усього випробуваного по-справжньому відчутний ефект надавали далеко не всі засоби та процедури.

У своєму недавньому інтерв'ю Міранда розповіла про ранковий ритуал краси, який модель робить регулярно. Це сухий масаж щіткою dry brushing.

"Я велика шанувальниця сухого масажу щіткою, який я просто обожнюю. Я роблю його щоранку та ця процедура вже стала невід'ємною частиною мого життя. Він стимулює лімфатичну систему та очищає нашу шкіру ", - сказала Міранда.

Автор: beauty.ua
 

Dry brushing - це розтирання сухої шкіри сухою щіткою. Такий масаж рекомендують робити перед душем, щоб змити водою відлущені мертві клітини зі шкіри. Фахівці стверджують, що навіть короткий сеанс 5-хвилинного сухого масажу в щоденному ритуалі по догляду за шкірою здатний поліпшити якість шкіри та здоров'я в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Француженка перемогла на конкурсі "Міс Всесвіт-2017"

Зокрема, dry brushing допомагає в роботі лімфатичної системи, покращує мікроциркуляцію в шкірі, зменшує прояви целюліту, зменшує набряклість, помітно покращує стан шкіри. Робить її гладкою, сяючою та підтягнутою. Ефективно видаляє відмерлі клітини.

Зараз ви читаєте новину «Сухий масаж - секрет ідеальної шкіри Міранди Керр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути