понеділок, 27 березня 2017 17:04

П'ять домашніх засобів, які можуть нашкодити шкірі обличчя

П'ять домашніх засобів, які можуть нашкодити шкірі обличчя
Пять домашних средств, которые могут навредить коже. Фото:makeupim.ru

Домашні засоби ефективніші за косметичну продукцію — такої думки дотримується багато жінок. У мережі є безліч рецептів з натуральними інгредієнтами, але важливо пам'ятати, що інколи не професійні процедури можуть лише нашкодити шкірі.

Зубна паста проти прищів. У пасті є речовини, що подразнюють шкіру. Це може призвести до посилення процесу. Якщо місце запалення потьмяніє - може залишитися слід. Замініть пасту на олію чайного дерева.

Цукор в якості скрабу. Солодкі мікрокристали занадто травмують шкіру, приводячи до запалення та почервоніння. Єдине, де цукор доречний, - домашній скраб для губ. Для інших ділянок обличчя краще обрати рисові висівки або вівсяні пластівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять головних секретів по догляду за шкірою обличчя навесні

Перекис водню в домашніх масках для обличчя. При регулярному використанні засіб може викликати запалення та печіння. Порушити рівень зволоженості шкіри.

Харчова сода проти чорних точок. Вважається, що вона добре чистить обличчя. Натомість, сода може зруйнувати захисний бар'єр епітелію, спровокувати зневоднення та прискорити старіння.

Лимон в складі маски. Дуже кисле середовище руйнує захисний бар'єр шкіри та викликає роздратування. Олія цитрусових фототоксична. Якщо обробити шкіру лимонним соком та потрапити під сонце, може з'явитися висип.

Австралійська модель Міранда Керр розкрила секрет ідеально гладкої та пружної шкіри. Це сухий масаж щіткою dry brushing.

Зараз ви читаєте новину «П'ять домашніх засобів, які можуть нашкодити шкірі обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути