пʼятниця, 21 липня 2017 14:15

Ваш гід з гоління та догляду за собою

Ваш гід з гоління та догляду за собою
Незалежно від того, носите ви бороду або гладко голитеся, важливо правильно підібрати кращі засоби для гоління. Фото: ЯкПросто

Перетворіть ваш звичайний процес догляду за собою в приємний ритуал! Незалежно від того, носите ви бороду або гладко голитеся, важливо правильно підібрати кращі засоби для гоління і найбільш якісну чоловічу косметику, адже доглянутий вигляд - одне з важливих якостей кожного джентльмена.

"Компанія традіційного гоління" цінує естетику традиційного гоління з використанням перевірених аксесуарів. На нашому сайті barbercompany.com ви можете вибрати небезпечні бритви і станки від всесвітньо відомих брендів з багаторічною історією, запасні пластини і леза, натуральні помазки, чаші для гоління, підставки, гребінці для бороди і вусів, засоби для грумінгу і стайлінгу, а також професійну косметику для волосся і тіла, яка створена з урахуванням усіх індивідуальних потреб.

Ми прагнемо розвивати культуру якісного догляду та забезпечити можливість українським чоловікам користуватися елітними засобами для гоління, використовувати бритви і станки кращих виробників. Ексклюзивна продукція відомих зарубіжних брендів тепер широко доступна і в Україні.

Широкий асортимент - ще одна наша перевага. Наприклад, великий вибір т-подібних станків неодмінно сподобається справжнім поціновувачам якісного гоління: варіанти з відкритим і закритим гребенем, з прямою і крученою позицією леза, важкі та легкі, з короткою або довгою ручкою, з різних матеріалів.

"Компанія традіційного гоління" представляє тільки справжню продукцію найвищої якості іменитих марок і готова запропонувати краще від компаній, які є бестселерами усвіті гоління: Edwin Jagger, Truefitt&Hill, Taylor of Old Bond Street, Kent, The Bluebeards Revenge, Merkur Solingen, Dovo Solingen, Muhle, Proraso, Parker.

Ви можете придбати не тільки аксесуари і косметичні засоби з догляду, а також всілякі подарунки. Іноді важко вибрати щось особливе для друзів і близьких, і саме тому в розділі Ідеї для подарунків ми підібрали найкращі варіанти як для чоловіків, так і для жінок. Тут ви знайдете готові набори косметики і аксесуарів для гоління, манікюрні набори, парасольки.

Також, у нас постійно діють знижки та акції на різні категорії продукції, що робить покупки ще приємнішими і, звичайно, дозволяє заощадити.

Доставка здійснюється по всій Україні зручним для вас способом. Київ, Харків, Львів, Одеса, Запоріжжя, Дніпропетровськ та інші міста отримують замовлення в найкоротші терміни завдяки оперативній роботі наших менеджерів. Якщо необхідно, можлива доставка і за кордон.

"Компанія традіційного гоління" завжди рада новим знайомствам і готова до співпраці з іншими професіоналами в області чоловічого гоління і догляду за обличчям. Ми здійснюємо оптові поставки продукції нашого сайту для тематичних магазинів і барбершопів на вигідних умовах. Крім того, із задоволенням розглянемо пропозиції від постачальників брендових засобів та інструментів для гоління.

Дізнатися більше про компанії-виробників, традиціях гоління, правильне застосування бритв і кращу чоловічу косметику можна на нашому блозі. Читайте цікаві статті та приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах, щоб завжди бути в курсі останніх новинок, акцій та пропозицій.

Зараз ви читаєте новину «Ваш гід з гоління та догляду за собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути