середа, 01 серпня 2012 18:17

У крем для нігтів додають червоний перець

У крем для нігтів додають червоний перець

"Я  на роботі зранку до вечора, тому  ходити по косметичних салонах мені просто ніколи. І якщо для обличчя я застосовую багато різних купованих і домашніх масок вже років 15, то після 40 стала помічати, якими слабими стали мої нігті", – розповідає  кіровоградка Ольга Бурилець.

Жінка розробила для себе цілий комплекс по догляду за нігтями.

"Виявляється, їм,  як і  шкірі, допомагають маски. Наприклад , я змішую кілька крапель лимонного соку , оливкової олії та меду. В цій суміші тримаю нігті 10 хвилин.  Ця маска рятує їх від ламкості.  Так само допомагають кислі ягоди і дольки лимону, якими необхідно мазати нігті і шкіру навколо них по кілька разів на день.

Якщо нігті  розшаровуються, на них кажуть "слояться", то чудове рішення  - червоний перець. В крем для рук достатньо додати чайну ложку молотого перцю і нанести  на 10 хвилин",  --поділилася   Ольга.

Ще вона використовує  морську суміш. Так назвала її, бо ефект, як після перебування на морі. В склянку  води треба покласти 1столову ложку повареної солі і додати кілька крапель йоду. Ватку змочити в розчині і втирати в нігті.

"Зміцніти нігті  допоможуть наперстки з воску. Нігті  треба опустити в розтоплений  на паровій бані віск і відразу ж  - в холодну воду.  Але відразу, щоб не обпектися. На  нігтях застигнуть "наперсточки". Я одягаю бавовняні рукавички і лягаю спати. Знімаю вранці", -- таку процедуру достатньо виконувати двічі на тиждень протягом місяця.

Зараз ви читаєте новину «У крем для нігтів додають червоний перець ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути