субота, 28 квітня 2012 13:03

Українські зірки радять купувати одяг за кордоном

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Ліза Ющенко (на фото справа) із сестрою Машею Єфросініною на показі дизайнера Літковської, березень 2012 р.
Ліза Ющенко (на фото справа) із сестрою Машею Єфросініною на показі дизайнера Літковської, березень 2012 р.

Невістка колишнього президента Ліза Ющенко, телеведуча Кульбаба та Аліна Завальська з гурту "Алібі" розповіли, що купують одяг за кордоном. Там більший вибір одягу і не докучають фанати.

"У мене в гардеробі немає одягу від українських дизайнерів. Я вважаю, що вони невиправдано завищують ціни на свої вироби. Я краще куплю за ті самі гроші брендове вбрання. Не тому, що люблю бренди, а тому що якість там набагато краща", - розповіла на показі дизайнера Літковської  Ліза Ющенко. Вона одягнута у завужені сині брюки від англійского модельєра Стелли Маккартні. У руці тримає помаранчеву сумку Гермес.

Аліна Завальська радить на шопінг за кордоном виділяти декілька днів.

"Звичайно шопінг зручніше робити за кордоном. Тому що там вибір більший і можна спокійно все підібрати. Там я не відволікаюсь на автографи, або погляди зацікавлених людей. Найчастіше купую одяг у Мілані, Парижі та Японії. У Японії багато цікавих і нестандартних речей. Там сучасна молодь одягаються дуже незвично, фарбують волосся в яскраві кольори", - розповіла Аліна Завальська.  "Із зарубіжних дизайнерів волію до італійського дизайнера Роберто Каваллі, Дольче і Габана, Луї Віттон. У вітчизняних дизайнерів теж купувала одяг -  у Ксенії Кіреєвої та Юлії Айсіної. У них замовляла сценічні костюми та сукні". У гардеробі Аліни Завальської майже все взуття від Прада.

Телеведуча Кульбаба рідко одягається у вітчизняних дизайнерів.

"Одяг частіше купую за кордоном. У своєму гардеробі маю сумки Джузеппе Занотті та сукні Ерве Леджер. Не так давно придбала собі французьку фіолетову шубу. Улюблене взуття - Крістіан Лабутен. Наші дизайнери мені теж подобаються -  це Ольга Альонова та Юлія Айсіна", - розповіла телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки радять купувати одяг за кордоном ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути