Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2013 15:21

У весільну моду повертаються оголена спина і довгий шлейф
10

Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою

З подругою в одному з київських салонів вибираємо весільну сукню. Весілля у неї заплановане на кінець червня. Продавець-консультант пропонує приміряти нові колекції, знижки готовий зробити на тогорічний товар – сукні-рибки та з А-силуетом.

"Цьогорічні моделі можуть похвалитися оголеною спиною та довгими хвостами, тобто шлейфами, - говорить продавець Олексій. – Я торгую платтями вже чотири роки. Востаннє такі відверті моделі пропонували нареченим у 2009 році. Тоді, на відміну від сьогоднішніх колекцій, весільне плаття було максимально відвертим і ззаду, і спереду – відсутність бретельок, глибоке декольте, мереживні вставки на животі і талії, максимально оголена спина".

Показує у каталогу модель "Верона". Дівчина у сукні без бретельок, спереду – довжина плаття ледь сягає колін, ззаду спадає фатін до землі. На талії – баска. Замість фати голову нареченої прикрашає великий білий бант. Сукню з каталогу продавець знаходить на одному з манекенів. Називає цю модель трансформером.

"Увечері наречена може відстібнути від плаття хвіст і потанцювати разом з друзями. Багато дівчат у мене міряло цю сукню. Готові були купити, якби не мами. Кажуть, весільне міні-плаття можуть не зрозуміти і не оцінити належно старші родичі. До того ж міні-плаття не зовсім підійде нареченим, яка планують вінчатися у храмі. Такі вибирають класичні моделі суконь і довгу фату".

У більшості колекцій весільних суконь на весну-літо 2013 року домінують плаття з оголеною спиною. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла київська стиліст Маргарита Соколова.

"Оголена спина виглядатиме гарно і спокусливо під довгою фатою, - говорить Маргарита. - Хто не може зважитись на такий фасон, може придбати сукню, у якій спину прикриває мереживна вставка. Особливу увагу цього року дизайнери весільної моди приділили шлейфу плаття. Ця частина спідниці викроєна особливим методом так, що поділ подовжується позаду і лежить на підлозі. Довжина шлейфу може бути від декількох сантиметрів до 1-2 метрів".

За словами Соколової, таку сукню купують наречені для вінчання у церкві і весільної фотосесії.

"Шлейф надає образу нареченої казковості, але водночас обмежує рухи дівчини, - каже стиліст. - Він швидко замазується, підійде не на кожну погоду та й хтось з гостей може ненароком на нього наступити і відірвати. Після фотосесії його можна відчепити, адже шлейф – це не єдина прикраса у весільному платті".

Зараз ви читаєте новину «У весільну моду повертаються оголена спина і довгий шлейф ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути