пʼятниця, 23 листопада 2012 15:06

Термострінги взимку одягають любительки спідниць
11

Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою

Після похолодання в інтернет-магазинах і бутиках відвідувачі почали скуповувати термобілизну.

"Рідше запитують комбідреси, частіше майки, корсети і тріко – теплі трусики з високою талією, які носять під спідницею в холодну пору року, - розповідає Наталія Супронюк, продавець білизни на столичному ринку "Даринок".

За словами продавця, після кількох дуже холодних зим, виробники спідньої білизни почала шити не тільки гарні, але й теплі речі.

"Термобілизну перед покупкою треба поміряти, - радить продавець. - Вона повинна бути на розмір більша, ніж та, яку ви зазвичай купуєте. Якщо розмір завеликий, майка, трусики чи водолазка погано грітимуть. Трусики і бюстгальтер повинні обтягувати і щільно прилягати до тіла, але не сковувати рухів і не натирати. У якісній термобілизні буде комфортно за будь-якої погоди: взимку - тепло, у спекотний день – не парко".

Через київські інтернет-магазини комплект зимової білизни можна купити за 150-800 грн. Навесні навіть дорогі комплекти термобілизни розпродують по 100-200 грн. Крім трусів та бюстгальтерів, продавці пропонують футболки з довгими і короткими рукавами, водолазки, шорти, комбінезони, штани і маски, які затуляють голову, ніс та губи.

"Віддавайте перевагу безшовному покрою. Тоді вона буде непомітною навіть під приталеним одягом, - каже київська стилістка Маргарита Соколова. – У шафі кожної жінки повинна бути тепла зимова білизна. У холодну пору року не можна носити літні трусики-танго. Ще торік, коли шукала термобілизну, мені запропонували в'язані термострінги. Модель підійде жінкам, які навіть взимку не можуть розлучитися з улюбленою спідницею. Зараз у бутиках та інтернет-магазинах можна придбати утеплені бюстгальтери, трусики і тріко, корсети з натуральних волокон – бавовни і шерсті".

Розрізняють три види зимової білизни: теплозберігаюча, вологовідштовхуюча і комбінована.

"Для повсякденного носіння, піших прогулянок, поїздок на природу, зимової рибалки підійде теплозберігаюча. Воно найкраще утримує тепло, не дозволяє тілу переохолоджуватися. Вологовідштовхуючу купують спортсмени. Вона ідеальна для зимових пробіжок, занять зимовими видами спорту, прогулянок на велосипеді. Така білизна не вбирає піт, що виділяється, а виводить його через тканину і дозволяє випаровуватися, не залишаючи запаху. Шкіра людини залишається сухою. Тіло не мерзне. Якщо запланували тривалий зимовий похід чи заняття альпінізмом, віддайте перевагу комбінованим комплектам. Не женіться за дизайном і модою, вибирайте зручні та комфортні речі".

Зимову білизну шиють як з натуральних волокон - бавовни і шерсті, так і синтетичних - поліпропілену і поліестеру. Білизна з бавовни не підходить спортсменам, бо вона вбирає вологу, надовго утримує її, і повільніше просихає. Буває дво- і тришаровою, залежно від того, у яку пору року ви збираєтесь її носити.

 

Зараз ви читаєте новину «Термострінги взимку одягають любительки спідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути