Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2015 17:34

Різко схудла англійка сховала обвислу шкіру під весільною сукнею
11

Тіна Вінмілл до і після схуднення

Майбутнє весілля мотивувало 43-літню англійку скинути зайву вагу. Їй вдалося схуднути на 63,5 кг, а обвислу шкіру жінка приховала під весільною сукнею.

43-річна Тіна Вінмілл за час відносин з нареченим, 39-річним Марком, погладшала до 127 кг. Жінка вирішила не йти під вінець, поки не скине половину своєї ваги.

Їй вдалося здійснити свою мрію і вона схудла на 63, 5 кг, до розміру 8. Однак, через те, що схуднення було досить різким, шкіра жінки негарно обвисла. Щоб це приховати, Тіні довелося придбати весільну сукню з довгими рукавами на пару розмірів більше.

Незважаючи на те, що у жінки більше 3 кг обвислій шкіри, вона щаслива. Їй подобається, як вона виглядає на весільних знімках, які розставила по всьому будинку. За словами Тіни, вона не шкодує про те, що сталося з нею, хоч вона і не може дозволити собі зробити пластику, щоб видалити обвислу шкіру, вона не засмучується і продовжує худнути.

Слід зазначити, що Марк і Тіна після знайомства почали набирати вагу одночасно. І незабаром загальна вага пари сягнула за 286 кг. У жінки діагностували апное сну - стан, пов'язаний з надмірною вагою, який викликає переривання дихання під час сну. Жінка вирішила схуднути і, разом з нареченим, почала працювати над собою. Щоб не зірватися, вона поставила за мету схуднути до весілля на 63,5 кг і домоглася цього. Чоловік Тіни Марк також схуд, однак у нього результати скромніші.

Зараз ви читаєте новину «Різко схудла англійка сховала обвислу шкіру під весільною сукнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути