вівторок, 20 квітня 2021 11:21

Чотири головні правила догляду за шкірою навколо очей

Чотири головні правила догляду за шкірою навколо очей
За шкірою навколо очей треба доглядати, щоб запобігти зморшкам. Фото: pixabay

Шкіра навколо очей навесні й улітку дуже вразлива.

Саме в цей теплий період доводиться часто мружитися від сонця, через що утворюються зморшки, розповіла косметологиня Ольга Петруніна на сторінці в Instagram.

За її словами, появу зморшок прискорює недостатній догляд і захист. Тому експертка вивела чотири обов'язкові правила догляду за шкірою навколо очей, які допоможуть відтермінувати старіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косметологиня застерігає від вмивання водою з крана

1.Доглядати за ділянкою шкіри навколо очей треба делікатно й щодня. Обов'язкова ранкова база: умивання та крем для повік. Можна протерти шкіру навколо очей тоніком або лосьйоном, але він не має бути для жирної шкіри. Крем для повік має бути в програмі догляду приблизно з 18 років. З такого віку варто обирати легкі текстури й зволожувальні компоненти. З 25 років крем для повік є неодмінним, але на ніч без нього можна не використовувати. Варто нанести за кілька годин до сну, щоб зранку не було набряків.

2.Додатковий догляд. Коли шкіру навколо очей необхідно інтенсивно зволожити, розгладити зморшки, освіжити, підтягнути, зменшити набряклість, то догляд має бути з масками й сироватками для повік.

3.SOS-допомога. Щоб швидко освіжити ділянку навколо очей і прибрати набряки, необхідні патчі. Це не основний догляд, а доповнення. І швидкий результат.

4. Захист від сонця. Це може бути крем для повік SPF. Іноді достатньо сонцезахисних окулярів. Кепка, капелюх або панама, автомобільний козирок - усе це дає змогу тримати м'язи розслабленими, не мружитися.

У косметичних засобах спирт потрібний інгредієнт, тому що має здатність боротися з мікробами. Іноді косметику обирають за складом і коли бачать у ньому спирт, то відмовляються. Насправді за своєю хімічною структурою такі інгредієнти косметики для догляду за шкірою, як гліцерин, ментол та багато восків рослинного походження, також вважаються спиртами.

Зараз ви читаєте новину «Чотири головні правила догляду за шкірою навколо очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути