неділя, 08 липня 2012 13:27

Прикраси з місячним каменем допомагають схуднути

При виборі прикрас із дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння не слід прислухатися до гороскопів.

Так вважає Євгенія Зоріна. Вона продавала срібні прикраси із камінням на виставці-ярмарку "MasterHands" у столичній галереї "Лавра".

Аменист горілці не товариш

"Своїм клієнткам не раджу прислухатися до гороскопів. Вже неодноразово переконувалася, що вони підходять лише 20 відсоткам людей. Купувати прикраси треба за велінням душі. Інтуїція завжди правильно підказує, який камінь потрібен людині саме в цей період життя", - сказала вона кореспонденту Gazeta.ua.

"В мене була клієнтка, яка постійно купувала аметисти. Казала: "В мене вже їх стільки, скільки в тебе усього каміння". За якийсь час пристрасть до цього каміння в неї зникла. Згодом довідалася, що в жінки були проблеми в родині і вона почала випивати. Інтуїтивно відчувала, що аметист допомагає боротися із алкогольною залежністю. Коли все минулося, камінь став їй непотрібним", - додала Євгенія Зоріна.

Інтуїція без зайвої ваги

Вона порадила носити місячний камінь жінкам, які хочуть схуднути, а малахіт — тим, хто хоче стати мудрим.

"Кожен камінь має свою енергетику. Якщо довго стояти біля столу з великою кількістю напівдорогоцінного каміння, навіть голова крутися починає — таку велику енергію вони випромінюють. Місячний камінь допомагає контролювати вагу. Він блокує відчуття голоду. Всі жінки, які носять прикраси з цим камінням, ніколи не жаліються на зайву вагу. Також цей камінь допомагає розвивати уяву та інтуїцію.

"GPS-навігатор" на шляху до своєї половинки

Агати приносять благополуччя, здоров'я і достаток. Вони позитивно впливають на нервову систему. Навіть дітям дають гратися цим камінням. Кажуть, вони одразу перестають плакати.

Лазурит привертає удачу, успіх і благополуччя. Він зміцнює дружбу, допомагає в реалізації нових планів і проектів.

Малахіт захищає від пристріту. Він допомагає підтримувати фізичну та емоційну гармонію, дарує мудрість і духовні сили. Він також має здатність знімати стреси, нервову напругу і страхи.

Рожевий кварц — символ кохання, ніжності і вірності. Якщо хочете зустріти свою половинку, носіть це каміння.

Авантюрін допомагає в азартних іграх. Дарує оптимізм, допомагає налагодити дружні стосунки з потрібними людьми. Він трохи зменшує запал непередбачуваних людей, а песимістів змушує перемінити своє ставлення до життя".

Зараз ви читаєте новину «Прикраси з місячним каменем допомагають схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути