Ексклюзиви
субота, 05 квітня 2014 12:35

Після карамельної епіляції не можна засмагати
5

Жінки часто видаляють волосся над губою
Фото: фото надані Оксаною Авраменко

Лазерний спеціаліст-косметолог Оксана Авраменко працює у столичному салоні краси чотири роки. З березня щодня має по 3-4 клієнти.
"Криза на нашу роботу не впливає, - говорить Оксана Володимирівна. – Жінки хочуть бути гарними за будь-якої економічної ситуації в країні. Тому попит на лазерну епіляцію зараз високий, як і щоразу на початку весняного сезону".
За словами майстра, у столичних салонах краси користуються популярністю фотоепіляція і елосепіляція.
"Остання дуже популярна серед молоді, бо має багато переваг, - пояснює Авраменко. – Після неї волосся безболісно зникає назавжди, навіть "пушкове". Якщо результатів фотоепіляції вистачає на рік-півтора, елос повністю руйнує волосяний фолікул. Процедура не шкідлива для шкіри, бо під час такого виду епіляції використовуємо тільки корисні світло і струм. Після процедури на тілі не залишиться ніяких опіків і почервоніння".
Пацієнти, чутливі до болю, під час елосепіляції можуть відчути легке поколювання або тепло.
"Навіть на зоні бікіні процедура проходить безболісно. Такий вид епіляції пропоную жінкам, які прийшли видалити зайве волосся напередодні відпочинку. Після інших видів епіляції не можна засмагати і купатися в морі від тижня до двох. Після елосепіляції ніяких перешкод нема".
Чоловіки часто видаляють волосся на спині і животі, жінки – на ногах, у зоні бікіні, на руках і над губою.
"Жінки часто віддають перевагу шугарінгу, - каже косметолог. - У народі його називають карамелевою або цукровою епіляцією. Її можна проводити навіть у домашніх умовах, якщо приготувати карамель з тростинового цукру, води і лимонного соку. Після нього не можна ходити на пляж і в солярів, відвідувати сауну і басейн. Утриматися від засмаги і плавання варто хоча б на 2 тижні".
Ціни на найпопулярніші види епіляції у столичних салонах: епіляція верхньої губи – 120-200 грн, руки (повністю) – 400-550 грн, кисть руки+пальці – 150-280 грн, пахвова зона – 230-350 грн, ноги – від 400 грн, бікіні глибоке – від 500 грн, спина – від 600 грн. Процедури тривають від 15 хв до 1 год.

Зараз ви читаєте новину «Після карамельної епіляції не можна засмагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути