Ексклюзиви
неділя, 12 липня 2020 22:46

Назвали найбільш незвичні б'юті-процедури

Назвали найбільш незвичні б'юті-процедури
До лазерної епіляції вже давно всі звикли. Фото: pixabay

Часто жінки заради збереження краси та молодості йдуть на різні процедури.

Серед них: пілінги, маски, креми, лазерні терапії, уколи, масажі, пише "Апостроф".

Існує добірка б'юті-процедур, які не кожен зрозуміє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети макіяжу: як створити ідеальну основу

Серед них, шкарпетки для педикюру. Це спеціальні одноразові шкарпетки, просочені розчином. Їх слід надягати на ніч, зверху надягти будь-які теплі шкарпетки, і вранці на вас чекає приголомшливий ефект. Вся груба шкіра просто злізе сама, залишаючи ваші п'ятки гладкими і рожевенькими.

До лазерної епіляції вже давно всі звикли. Її нюанс в тому, що під час діодної лазерної епіляції від пацієнтки завжди дуже сильно пахне згорілою в духовці курочкою.

Клей для бюсту - дивний винахід косметолога з Нью-Йорка Доун Джексон. Ним треба рясно змастити бюст, потім надіти улюблену нижню білизну, зафіксувати груди в бажаному положенні і трохи притримати руками, щоб клей схопився. Виробник обіцяє, що бюст буде триматися так весь день. Також клей для грудей дуже легко змити звичайною мильною водою.

Одна з найжахливіших процедур в світі краси, яка з кожним роком стає все більш і більш популярною - це кривава маска. В Україні косметологи вже використовують цей прийом часто. У пацієнтки береться кров, виділяється плазма, потім її збагачують її різними елементами і наносять на шкіру обличчя. Ця маска стала популярною завдяки Кім Кардашьян.

Слиз равликів також віднесли до незвичних процедур. Він є дуже корисним для шкіри, тому цей продукт вже давно використовують різні косметичні компанії. Але також для масок і салонних процедур нерідко беруть свіжий натуральний слиз.

Чудовою фізичною формою не перестає вражати 50-річна Дженніфер Лопес. Артистка поділилась порадими, яких слід дотримуватись, щоб виглядати неперевершено. Перше правило - це не їсти перероблену їжу. Необхідно виключити з раціону їжу, що піддалася глибокій обробці.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш незвичні б'юті-процедури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути