понеділок, 29 червня 2020 22:46

Секрети макіяжу: як створити ідеальну основу

Секрети макіяжу: як створити ідеальну основу
Темні кола під очима можна замаскувати консилером. Фото:pixabay

Завдяки макіяжу та його технікам можна непомітно підкреслити натуральну красу та не витрачати багато часу на створення мейк-апу щоранку.

Нанесення тональної основи та консилера є одними з найважливіших кроків, пише журнал Marie Claire.

Важливо нанести їх правильно, аби створити природну текстуру та колір на шкірі. Для цього не слід змішувати ці елементи на обличчі. Перед тим, як наносити тональну основу, добре вимийте руки. Потім витисніть необхідну кількість продукту на руку і спеціальним пензликом або б'юті-блендером починайте створювати тон. Таким чином результат виглядатиме натурально, а всі нерівності на шкірі замаскуються. Щоб не було контрасту, тональну основу треба наносити також на шию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як помиляються жінки, обираючи зачіску

Темні кола під очима можна замаскувати консилером. Вибирайте продукт із легкою текстурою, бо для цієї ділянки на обличчі не варто використовувати надто потужний маскувальний засіб. Спеціальним пензликом нанесіть трішки консилера під очі. Також це можна зробити пальцями. Основа, якою ви хочете приховати синці під очима, повинна бути світлішою, аніж шкіра на цьому місці. Тоді погляд буде виразнішим та свіжішим.

Точкове маскування важливе, якщо на шкірі вашого обличчя є прищі та нерівності, які вимагають використання більшої кількості косметичної основи. Насамперед нанесіть тональну основу тонким шаром. Зробіть це спеціальним пензликом або губкою, але напередодні змочіть їх трішки у теплій воді, щоб основа розплавилася і краще "лягла" на шкіру. Зокрема, вона повинна відповідати вашому тону обличчя, а інші продукти, які слід використовувати точково, аби приховати всі недоліки на шкірі, мають бути темнішими.

Важливим кроком є промальовування контурів губ. Виконавши його, лінія губ стає чіткішою. Нанесіть чистим пензликом тонкий шар тональної основи на губи. Таким чином стійкість помади буде довшою. Потім візьміть консилер такого ж світлого відтінку, як використовувати під очі, і промалюйте контур губ.

Якщо їсти збалансовану їжу, то це допомагає залишатись красивими зовні і підтримувати організм у хорошому стані. Це також позитивно впливає на шкіру, волосся та нігті. За показниками вітамінів варто стежити, тому до раціону слід додати певні продукти.



Зараз ви читаєте новину «Секрети макіяжу: як створити ідеальну основу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути