Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 15:43

Навесні та влітку носитимуть взуття яскравих кольорів
7

Фото: фото: hot-shopping.ru

Київський стиліст Ольга Навроцька радить весною і влітку носити взуття яскравих кольорів.

"Основна тенденція сезону весна-літо 2012 — взуття має бути відокремленим від одягу. Тому варто забути про звичку підбирати туфлі до сумки чи одягу.

Модницям раджу обирати взуття яскравих кольорів. Їх має бути кілька пар. Небагатим дівчатам можна обійтися однією парою нейтрального кольору", - сказала вона.

"Найкраще обрати туфлі бежевого кольору. Вони — універсальні та практичні, гармонійно доповнюють будь-яку сукню чи костюм. Чорний наряд такі туфлі освіжать, зроблять його менш суворим. До білого наряду вони підходять краще ніж білі, в яких дівчина стає схожою на наречену", - додала Ольга Навроцька.

Також вона розповіла, що весною модними будуть туфлі-лодочки з гострим носком на тоненькій шпильці.

"Гострий носик візуально подовжує ноги, робить їх більше стрункими. Шпилька додає ногам і поставі жіночності і кокетливості. В такому взутті жінка переконана, що гарно виглядає, і її хода стає впевненішою. Популярними залишаться туфлі на танкетці і платформі. Їх обирають жінки, які перш за все цінують комфорт", - сказала вона.

"Багато світових дизайнерів пропонують взувати босоніжки на шкарпетки. Я підтримую цю тенденцію. В Україні найсміливіші модниці почали взувати босоніжки на шкарпетки ще минулої осені", - додала Ольга Навроцька.

Зараз ви читаєте новину «Навесні та влітку носитимуть взуття яскравих кольорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути